lørdag den 21. april 2018

Et minde for livet

Foto: Mia Rasmussen

100 personer har samlet ind til en gave til Anja og Queeny, som minde om deres VM i HTM 2017 og en lang, enestående karriere i øvrigt. I går eftermiddags var omkring 25 mennesker og Queeny samlet til en lille reception hos DKK, hvor gaven skulle overrækkes.

Der var først en kort tale, en video af den ene optræden fra VM, og så afsløringen af maleriet – og som man kan se på fotoet, var der også en særlig gave til Queeny 😊

Maleriet er baseret på et skønt foto taget af Camilla (Grafiko.dk) og det er bare lige i øjet. Man kan se den unikke samhørighed mellem Anja og Queeny. Anjas glæde over maleriet og ikke mindst tankerne bag, var ikke til at tage fejl af.

Anja har fået det hun drømte om, et minde om en stor begivenhed, en stor karriere og om at en masse mennesker værdsætter det fantastiske hun og Queeny har udrettet sammen. Et sandt minde for livet.

Jeg er glad for, at jeg fik lov at være en del af processen. For mig er hele forløbet, kulmineredende med den meget fine reception og den gode karma, som kunne mærkes i rummet, og de mange skønne reaktioner under og efter, også et meget skønt minde for livet.

* * *

Blogindlæg, hvor historien om maleriet kan følges:

Rallyinstruktøruddannelse – og et særligt VM
Coachingsession nr. 13 & Indsamling til maleri af Anja & Queeny
Jul, gaver, glæde
Minder – statistik, pokaler og et særligt maleri
Champagne
Struktureret valg

Ingen kommentarer: