torsdag den 30. april 2020

I gang igen



Fitnesstræningen har ufrivilligt ligget stille et stykke tid, men i går startede jeg på Kirstens seniorhold, og det var rart at komme i gang igen. I næste uge går den individuelle træning også i gang, udendørs, det bliver rigtigt godt.

Jeg blev færdig med at læse Frederik Dessaus Hvor bliver tiden af?, som jeg kan anbefale varmt, hvis man interesserer sig for tid 😊

Deltagerne på Rallyinstruktøruddannelsen har gennemført en skriftlig eksamen, som Amanda og jeg har rettet uafhængig af hinanden. Når vi på en skala fra 0-146 max har en difference på 3, så synes vi at vi bedømmer ret ens 😊 Jeg lavede udkast til svarbreve, Amanda har rettet til, og i dag blev de sendt til deltagerne. Det føltes ekstra godt, da alle bestod.

Dagens morgentur foregik i meget blæsende vejr, vi mødte en skøn golden, som Otto var helt vild med (det er han med alle hunde, synes jeg!) og Max var også helt med på den.

Det var arbejdsdag, igen en del forskelligt at se til. En organisatorisk ændring er det også blevet til; jeg skal fortsætte med mine nuværende opgaver, men flyttes til en anden afdeling, hvilket er meget passende.

Kirsten og jeg hentede de nye cykler ud på eftermiddagen, og det blev kun til en kort tur, nemlig den ene kilometer hjem. Vejret var bestemt ikke spændende, med regn og kraftig blæst, så de bliver først indviet for alvor i morgen – hvis vejret vil.

I dag skulle den nordisk rallytræning hos Gitte i Roskilde været startet igen, men vejrudsigten var ikke med os, så der var enighed på holdet om, at vi udsætter genstarten til torsdag næste uge.


Kirsten synes så det var for kedeligt med den aftensmad, vi ellers havde besluttet os for, som skulle være nem at gå til, når jeg først kom hjem ved 20-tiden. Vi valgte at opgradere til lammeculotte med blomkål og gulerødder. Himmelsk!

Hundene og jeg gik en dejlig aftentur, og hjemme igen fik de hver en runde platformstræning.

Med Max er platformen nu på mursten på den korte led, mens Ottos platform er kommet helt ned. Otto har forstået konceptet, Max synes stadig det er lidt svært …

Jeg er til aften gået i gang med Erindringer om Sherlock Holmes, 4. bind i den komplette samling, og har netop læst Silver Blaze, en vidunderlig historie og en Sherlock Holmes i topform, skøn genlæsning 😊


Sidney Pagets originale illustrationer fra The Strand Magazine er et ekstra plus.

Ingen kommentarer: