lørdag den 25. april 2020

Hoopers, platform og eksamen

Et udvalg af spændende legetøj, som både Max og Otto gerne vil arbejde for ;-)


Morgenturen var i ekstraordinært smukt vejr.

Formiddagen kl. 10-12 var reserveret til introduktion til Hoopers hos Meretes Hundeskole, med Mette Winther som instruktør.


Hoopers er en relativt ny hundesportsdisciplin, hvor føreren skal stå i et afgrænset areal midt (?) på en bane, og dirigere hunden gennem en bane bestående af Hoops (buer), tunneler, tønder, hegn og felter. Jeg var på hold med tre, der har godt kendskab til agility, og der er åbenbart en masse derfra, som kan udnyttes i Hoopers. Det essentielle, er at kunne dirigere sin hund på afstand, så man kan dirigere den mellem de forskelle elementer/effekter (?), herunder dirigere den venstre og højre om tønder.

Max og jeg havde nogle fede oplevelser, og jeg vil bestemt ikke udelukke, at det kunne blive en disciplin, jeg ville lære nærmere at kende.

Om eftermiddagen fik jeg arbejdet med første øvelse på Sonjas Online Platformskursus, magnetisering af platform. Jeg arbejder naturligvis med begge hunde, og jeg er kommet i gang, men der mangler lige det sidste. Begge skal forstå, at alle fire poter skal være på platformen, og at man ikke skal tilbyde et bredt repertoire af adfærd, når der er tre poter oppe og jeg venter 😉


Aftensmaden var ekstraordinær, en fantastisk torskeret med den skønneste salat.


Vinen var bestemt også ekstraordinær.

Noget af aftenen er gået med at rettet eksamensopgaver fra Rallyinstruktøruddannelsen, det er altid hyggeligt 😊

Som et afbræk – positivt ment! - i læsningen af alle Sherlock Holmes’ bedrifter er jeg gået i gang med Frederik Dessaus Hvor blev tiden af? en meget lovende titel.

Ingen kommentarer: