torsdag den 2. april 2020

Drivkraft


Det var været en dejlig dag igen. Jeg plukker nogle gode oplevelser.

En dejlig morgentur, det småregnede lidt, men ærligt talt var både Max, Otto og jeg ligeglade.

Det var arbejdsdag, og der var flere gode møder og nogle afklaringer på en række udeståender.

Annoncering af det andet nordiske mesterskab i rally samtidig i de fire nordiske lande. Det bliver til noget, og afholdes 12.-13. december 2020 i Stockholm.

Forskellig praktik blev klaret, så Sydkystens Hundeskole kunne søge om afholdelse af en rallyprøve til november. Det er dejligt at kunne fokusere på noget så langt fremme i rallysammenhæng 😉

Jeg fik et lille gennembrud med Otto og sit gå rundt om, der er et stykke vej endnu, men det går fremad.

Jeg havde første gennemlytning af Mark Anthonys Drivkraft. Anja roste den i går, og inden dagen var omme, havde jeg bestilt 9 eksemplarer til instruktører og bestyrelse i Sydkystens Hundeskole. Den er let hørt, lige under 1½ time, og jeg glæder mig til at genhøre og arbejde med de enkelte passager. Allerede nu kan jeg med sikkerhed sige, at jeg varmt kan anbefale bogen.

Sidst, men allervigtigst, den attende coachingsession hos Anja, men den første hvor vi ikke sad sammen hjemme hos Anja, det foregik via Microsoft Teams.

Vi fulgte op på aftalerne fra 15. januar (Livsnyder) og udover min personlige udvikling og samarbejdet med Max, kom Otto rigtigt meget i centrum. Min træning med ham, mine planer med ham, og hvad jeg har gjort mig af tanker om hans udvikling både træningsmæssigt og konkurrencemæssigt.

Jeg fik en virkeligt spændende udfordring, som jeg glæder mig til at arrangere: opsætning af en simpel rallybane i Jersie, gå banen med Max, og umiddelbart efter gå den samme bane med Otto. Begge dele skal videofilmes, for at jeg kan iagttage, hvad jeg gør godt og hvad jeg kan forbedre i forhold til begge hundene. Specielt skal jeg være opmærksom på, om der er noget jeg gør automatisk i forhold til Otto, fordi jeg plejer at gøre sådan med Max, og måske dermed ikke arbejder på Otto præmisser.

Bare rolig, det er ikke fordi min coaching er blevet til hundetræning, selvom meget af det der handler om mig, handler om min ageren i situationer med hunde 😊 Det handler om, at jeg har nogle helt klar mål med min adfærd i forhold til Otto, både i almindelighed, men især til træning og konkurrencer, og det skal testes af i praksis inden vi går til prøve ”for alvor”.

En spændende opgave, som jeg glæder mig til at afvikle!


Vi fik en dejlig italiensk favoritret til aften. Kirsten havde gjort den klar, da jeg gik en eftermiddagstur alene, eller rettere mens jeg lyttede til den sidste time af Drivkraft.

Jeg er superprivilegeret!!!

Ingen kommentarer: