fredag den 12. juni 2020

Back to normal?


Mandag
Hvad vil det sige at noget er normalt?

Jeg vil ikke forsøge at rode mig ud i et forsøg på at forklare, hvad jeg mener. I denne sammenhæng vil jeg nøjes med at konstatere, at overskriften er lidt ironisk, og at jeg kun mener, at der er nogle forhold, der er på vej til at blive, som de var for før tre måneder siden.

Tirsdag
Arbejdsmæssigt har jeg i lighed med mange andre i landet, fuldt ud erkendt hjemmearbejdets velsignelser. Jeg har ikke været på min arbejdsplads de sidste tre måneder, men jeg kan love for, at jeg har leveret det, der skulle leveres. Og leveret på en måde, så jeg fik plads til nogle private ting, som jeg normalt ikke ville få plads til, på de pågældende tidspunkter. Som bonus har jeg sparet en masse transporttid.

Back to normal håber jeg i den forbindelse ikke bliver tilbage til før Corona, men forhåbentlig det bedste af begge verdener.

Onsdag
På søndag skal jeg dømme rally for første gang siden 22. februar og til rallyprøve for første gang siden 29. februar. Det er en god anledning til at mærke efter, om det føles ”normalt”. Max og jeg er topforberedte, jeg er i mental balance, vi er klar til at få endnu en god oplevelse sammen på rallybanen. Vi har været oppe 190 gange, heraf 123 i championklasse, så vi har rutinen. Det bliver godt!

Der er nogle praktiske Corona-relaterede tiltag i forbindelse med rallyen, men intet der fundamentalt ændrer rallysporten, så det bliver tæt på normalt.

Mandag den 22. juni skal vi til Bornholm, for jeg véd ikke hvilken gang. Det er ved at udvikle sig til en rigtig god tradition med ferier på Bornholm, de senere år også ferier med svenskerne. Ferien i år har været tæt på at blive aflyst, men i dag fik jeg bekræftet af Politiets Hotline, at Sandra, vores svenske svigerdatter, må komme til Bornholm, og så faldt det hele på plads på allerbedste vis.

I processen har jeg fået en fantastisk service af Team Bornholm, og det er virkelig værdsat. Jeg talte med Mie, som har stået for vores bookninger, i dag, og fortalte hende hvor ekstraordinært godt, vi følte os behandlet, og mon ikke der er en lille tak på vej til hende 😉

Torsdag
Hvad vil være anderledes på Bornholm?

Forhåbentlig ikke alt for meget. Vi har en masse steder vi gerne vil besøge eller genbesøge. Vi vil gerne opleve en masse med svenskerne, og være bevidste om, at vi kun når en minimal del af det, vi havde håbet på. Så har vi en undskyldning, som vi slet ikke har brug for, for at komme tilbage til Bornholm. Det bliver så godt!

Og genbesøgene er allerede planlagt i hvert fald i hundesammenhæng. 12. juli skal Amanda og jeg dømme rally i Østerlars, og den 8.-9. august skal Anita, Amanda og jeg dømme rally samme sted. Kirsten og jeg drømmer også om at vende tilbage senere på året.

Fredag
Det normale i hverdagen er bevaret på langt de fleste områder, fx morgenturen med hundene. Det nye normale er morgenfotoet på bænken på badebroen, dette indlæg er illustreret med ugens fem fotos.

Det nye normale omfatter også gode cykelture 3-4 gange om ugen. Det har givet mig et meget bedre kendskab til lokalområdet, fra Køge i syd, over Havdrup i vest til Greve i nord. Og området bliver gradvis udvidet.

Det nye normale omfatter også læsefronten, hvor det er blevet til 22 bøger de sidste to måneder, de er alle omtalt i denne blog, og jeg har en liste med bøger, som jeg glæder mig til at gå i gang med.

Hvad med hundene???

De lever i den bedste af alle verdener, hvis man spørger mig 😊 De fylder begge år lige om lidt. Max bliver 9 på søndag, Otto 1 på onsdag. Der kommer naturligvis blogindlæg i begge anledninger.

Der er mange ting, jeg kunne have gjort anderledes og kan gøre anderledes med dem, men jeg synes der er en meget fin balance lige nu.

Jeg har en mere afslappet tilgang til hundetræningen, det handler primært om de gode oplevelser i det daglige, livsnydelsen. Nogen kunne måske studse, hvis de så Otto og mig træne rally, og tænke: sikke nogle skæve pladser (for at tage et helt oplagt eksempel). Forklaringen er enkel: jeg har overhovedet ikke trænet en skarp plads. Jeg har trænet, at vi har det sjovt sammen, og vi kan en masse andet end lige pladser, og de kommer nok også en gang … hvis vi synes det er vigtigt.

Bundlinjen er, at Otto og jeg har det fantastisk sammen, og det er det eneste fokus jeg har, så det er en stor succes.

Der er prøver indenfor rally, Freestyle og færdighedsprøver i kalenderen i år, og mon ikke vi har noget klar til den tid? Og hvis ikke, så har vi det sjovt alligevel.

Ingen kommentarer: