tirsdag den 16. juni 2020

Otto 1 år

Foto: Hundefoto.nu
I morgen fylder Otto 1 år. Et år, det er fløjet afsted, og har været fyldt med dejlige oplevelser, med en skøn, tillidsfuld, glad, energisk, lærenem, menneskeglad, hundeglad, charmerende osv. Otto.

Vores træning indtil nu har været fokuseret på grundlæggende adfærd, at lære at lære, Nose Work, tricks og lydighed i rallysammenhæng.


Da Max var et år, havde han debuteret i rally, Lille Bjørn var 1 år og 1 måned. Ottos debut skulle have været 2. maj, men blev heldigvis ikke til noget, nu står der 1. august i kalenderen, og jeg aner ikke om det bliver til noget med debuten, det kommer an på så meget.


Det er meget underligt, for jeg er kommet i en tilstand, hvor jeg nyder træningen og den afslappede tilgang til hverdagen i fulde drag. Det, at skulle til prøve, hvad enten det er rally, Nose Work eller færdighedsprøve, er bare ikke vigtigt nu. Så helt modsat, hvad jeg ville have sagt for bare en måned siden, kan det godt være at andet halvår bliver næsten alene med fokus på Max på konkurrencebanerne.

Der, hvor jeg nyder træningen allermest med Otto, er til Nose Work, skarpt forfulgt af rally.


I aftes var vi til den ugentlige træning hos Merete, hvor først Otto, siden Max var på.

Begge er skønne at arbejde med, og meget forskellige.


Her lidt fotos af Otto, som kan blive meget lang, når han skal nå de høje kilder, og springer, hvis det er det, der skal til.


Max er efter en massiv kampagne med ”lette” søg, dvs. søg, hvor han kan komme til kilden, blevet mere vedvarende, og der er meget mindre lyd på.

Det var en skøn træningsaften. På trods af varmen, var der ingen af hundene, der havde lyst til at tage hjem 😉

Selve fødselsdagen i morgen bliver med besøg af Christian og Leo. Leo er den største Otto-fan i verden, så det bliver enormt hyggeligt for dem begge ♥♥♥

Ingen kommentarer: