torsdag den 18. juni 2020

Fødselsdag og rally


I går fejrede vi Ottos et års fødselsdag. Nej, ikke sådan rigtigt, for vi fejrer ikke hundene for alvor. Men jeg huskede hans fødselsdag. Vi fik besøg af Christian og Leo. Leo havde en gave med til ham, og Leo legede rigtigt meget med både Otto og Max, så jeg tror ikke vi kunne have givet Otto en bedre fødselsdag 😊


Om eftermiddagen var Leo, Otto og jeg på stranden, gik hen til badebroen, og den var et stort hit. Bl.a. fiskede vi vand i en lille spand, Ottos line var perfekt i den forbindelse, trak det op og hældte det ud igen.


Der var to hunde, der var meget trætte til aften!


I dag havde jeg en træningsaftale med Mette og Mathilde i Osted.

Jeg havde en svær begynderbane klar, som alle hundene kom til at gå: Max (højrehandlet med mig og et par gange normalt med Mathilde), Eddie (med Mathilde), Boogie (med Mathilde og Mette) og Otto (med mig).

Max og fører (foto: Mette Thomsen)
Max gik som en drøm, og det føltes præcis som det skulle.

Mathilde og Max (foto: Mette Thomsen)
Mathilde og Max havde nogle mindre misforståelser i første omgang, vi fik talt om dem, og så gik de en tæt på perfekt bane i anden runde, helt fantastisk skønt at opleve.

Otto og fører varmer op (foto: Mette Thomsen)
Otto og jeg gik mod slutningen, og da havde han været rundt på hele området, og var ordentligt varmet op, og det var en fornøjelse at mærke hans energi. Jeg arbejder med at øge afstanden mellem belønningerne, og Otto er helt frisk på den. Hans hale kører og når fokus forsvinder, kan jeg få det tilbage med det samme. Det er fedt at opleve.

En dejlig fødselsdag, og en skøn gang rallytræning, en fin optakt til den kommende uges ferie på Bornholm med hele familien ♥

Ingen kommentarer: