onsdag den 16. september 2020

Sjællands sejeste seniorer


Overskriften er et citat af Tina Jørgensen, denfittecoach, i forbindelse med aftenens bootcamp, hvor Kirsten og jeg gjorde det supergodt.

Jeg har bestemt ikke følt mig som sej senior på det sidste. Jeg har nævnt rallyprøven i Sporup i lørdags. Det blev endnu værre søndag i Løserup, som jeg aldrig skulle være taget afsted til. Jeg kunne dårligt gå championbanen med Max, og jeg trak Otto fra begynderklasse, på kraftige opfordringer fra nogle dejlige mennesker, som havde noget mere sund dømmekraft end jeg selv havde.

Mandag fik jeg de sidste resultater baseret på blodprøverne fra i onsdags, og det var dejlig læsning, for ALLE værdier ligger indenfor de rigtige intervaller.

I går var jeg hos osteopat Trine hos Køge Nord Fysioterapi, og det var en meget positiv oplevelse. Den korte udgave er, at jeg efter alt sandsynlighed lider af artrose, og at der er noget med højre hofte. Der er intet med ryggen, men det har set sådan ud, fordi jeg kompenserer for andre skavanker. Trine foreslår, at jeg få scannet højre hofte, og går i gang med at træne øvelser til styrkelse af muskler og øget smidighed. Jeg skal træne udholdenhed, for det er klart, at jeg bliver træt af de lange dage, hvor jeg sidder meget og står meget, for det har jeg slet ikke trænet. De korte, intensive træningstimer er noget andet, de er overskuelige, og der kan jeg sagtens være med.

Jeg har lægekonsultation mandag og næste aftale med Trine tirsdag, og jeg har det meget bedre ikke mindst mentalt efter den sidste udvikling.

Årets Hund skrev jeg om i mandags, og jeg skrev, at jeg håbede på et lille bitte afbud i championklasse. Der er faktisk allerede kommet to, og Max har fået sin invitation i championklasse, så hvis Mathilde kan, skal vi deltage i tre klasser: championklasse, begynderklasse og juniorklasse.

Apropos rally, har vi haft et godt evalueringsforløb af DM i gruppen af officials og sponsorudvalg. Vi har dermed samlet en hel masse ”det skal vi holde fast i” og ”det kan vi forbedre”, som dels bliver behandlet i DKK sammen med de andre udvalg, som var med til DM, dels giver input til drejebogen for DM, så vi kan gøre det endnu bedre næste år.


Som nævnt var Kirsten og jeg til Bootcamp til aften, og ærligt talt: uanset hvordan jeg har det inden jeg kommer derned, får jeg altid en fantastisk træningstime og kommer opløftet hjem.


Vi får noget let og lækker mad, noget god vin, og så bliver livet ikke meget bedre.

Ingen kommentarer: