mandag den 22. april 2024

Rallyprøver den 20. april 2024, den korte udgave


I lørdags var Sydkystens Hundeskole arrangør af en dobbelt rallyprøve med henholdsvis Janne og Stine/Johanna som dommere. 

Jeg var oppe først to gange med Max i seniorklasse, derefter to gange med Otto i øvet klasse. Fire fine prøver med den rigtige følelse ved dem alle. 

Max’ første bane gik ok, men han hang og virkede lidt uoplagt. For første gang tænkte jeg, og sagde det til Charlotte og Conni, som var sekretærer, at jeg synes Max begyndte at virke gammel … 

Den anden bane (hos Stine) gik meget bedre, han hang stadig lidt, men det føltes meget bedre. Tusind tak til Mia som filmede.

   

Charlottes (!) feedback: Jeg skal træne mit venstre ben meget mere, jeg går virkelig dårligt. Jeg skal gå langsommere, Max har ikke mulighed for at følge med. Tak og helt enig (har lige genset videoen). 

Otto startede hos Johanna, han var virkelig energifyldt og der skete meget på banen. Johannas feedback var virkelig skøn: hun fremhævede flere flotte øvelser, specielt en sidestep øvelse og at jeg udførte alle øvelserne (kun fristende 8-tal valgte jeg ikke at lave om). 

Anden bane hos Janne var der mere ro over feltet og en endnu federe følelse end på den første. En god kandidat til vores bedste prøve i øvet klasse. Otto var med hele vejen, næsten ingen hop og ingen lyd. Fedt!

Bonus på dagen: Max fik sin fjerde sølvpind og vandt seniorklassen hos Stine. Otto fik sin anden bronzepind ved prøven hos Janne.

Ingen kommentarer: