lørdag den 22. februar 2025

Drømme – Mål – Glæde


En dejlig frokost på Muldiverset, strålende solskin, det kaldte på en tur til Næbskoven med hundene da vi kom hjem. Tankerne fløj på den skønneste måde, og jeg tænkte, at det skulle ende i et blogindlæg – dette 😊 

På dag 2 af det første modul på MMT (Master of Mental Training™) skulle vi udarbejde vores drømmeliste. I forbindelse med kurset er en af de obligatoriske bøger The Power of Full Engagement,  og vores hjemmeopgave til næste gang er en video på max 5 minutter, med noget vi vil dele fra bogen. Min er her og kort går det ud på, at jeg blev inspireret til at genlæse mine mål og justere en del på dem. Nogle dele er uændrede, men der er andre som har fået mindre eller større fokus. 

Det afspejler i høj grad den udvikling jeg har været igennem siden jeg startede på kurset. Megakort: Mærke efter dårlige/ikke ressourcefulde følelser, og håndtere dem. Ikke at jeg ikke ”falder i”, men jeg er blevet meget bedre til at håndtere det. Det betyder mere selvkærlige mål (og drømme) og i bund grund at det er mere glæde i hverdagen. 

En masse eksempler følger 😊 

Skønne ture i skoven med hundene. 


En dejlig Freestyle oplevelse med Otto, tak til Henriette for at filme, og for dagens allerbedste ros: at jeg strålede af glæde i ringen!!! Se video her.


At overraske Mia med Sydkystens Hundeskoles Hundepris, tak til Birgit for at filme, se video her.

At have booket den første SHS Classic rallyprøve 13. december 2025 med Liv som dommer, og ”vilde” planer om en prøve, som vil blive noget særligt. 

Efter at have gennemført sommelieruddannelsen at have fokus på WSET Level 3

At have nogle spændende bøger i baghånden bl.a. glæder jeg mig særligt til One Thousand Vines: A New Way to Understand Wine. Og at have viljen og lysten til at nørde rigtigt meget videre med vinens vidunderlige verden. 

At fortsætte med vedvarende engagement på MMT-uddannelsen: at suge til mig, anvende, lære fra mig, inspirere. 

At have været så privilegeret at få øjnene op for Tolkiens magiske verden. På en magisk måned læste jeg hele Ringenes Herre (Eventyret om Ringen, De to Tårne og Kongen vender tilbage), jeg har mandag til torsdag læst Hobbitten og næste univers jeg skal i gang med er Harry Potters, jeg ”kom til” at sluge Harry Potter og De Vises Sten i går, og de næste 6 bind står klar i reolen, og de kommer ikke til at samle støv. 

Jeg har faglig interesse, og fordi jeg kender Sarah lidt, bestilt Sarah Aalborgs Secure By Choice, den glæder jeg mig til at læse og skrive om. 

På musikfronten fik jeg lyst til at mindes mine tidligere teenageår, og jeg har bl.a. nydt at genhøre Beatles’ LP’erne A Hard Days Night og Help! Det gav mig rigtigt mange gode følelser at høre dem begge. 

Sidst men vigtigst. Jeg har de senere år oplevet nogle ganske store helbredsmæssige udsving. Jeg er heldigvis kommet godt igennem, men jeg ville bestemt ikke tage skade af at arbejde mere med mig selv. Forleden gjorde jeg noget ved det, jeg kontaktede Tina (den fitte coach) og begynder i næste uge på enetimer hos hende igen. Jeg kan måske ikke blive som 50-årig igen, men en fit 60-årig ville da heller ikke være dumt.

onsdag den 12. februar 2025

Passion for vin

4. februar, ost og vin, 5 typer oste, 7 typer vin, hvad passer sammen og hvad gør ikke? Min overall favorit: Dom. Hurst, Alsace Pinot Gris Sélection de Grains Nobles Grand Cru Brand 2017

Jeg har mange gange håbet på at få mulighed for at fordybe mig i vinverdenen. Efter nogle bump på vejen, fik jeg - flot timet i forhold til at jeg gik på pension sidst i 2023 - mulighed for at komme på Sommelieruddannelsen hos Vinakademiet. 

Det var en drøm der gik i opfyldelse.

Første kursusdag var 12. marts 2024, den sidste af tyve den 4. februar 2025 – og jeg må ærligt sige, at alle mine meget høje forventninger er blevet indfriet – og lidt til!

Tyve masterclasses med al den information man kan drømme om, som fundament for at nørde videre med vinverdenen i bredden og i dybden. 

Et lille overblik:

  • Thomas Ilkjær om Vitikultur og vinifikation, Frankrig og Italien
  • Christian Thorsholt Jacobsen om Tyskland, Østrig, Frankrig udover Bordeaux og Bourgogne samt søde vine og hedvine
  • Fredrik Hierner om Spanien og Portugal
  • René Langdahl om de oversøiske lande (fokus på USA, Argentina, Chile, Australien, New Zealand, Sydafrika), Bordeaux og Bourgogne
  • Lars Kragelund om destillering
  • Jakob Bunch om klassiske spirituosa
  • Anders Kissmeyer om øl
  • Bonnie Reinwald om mad og vin samt Champagne og andre mousserende vine
  • Thilde Maarbjerg om Champagne mv., defekte vine, sommelierens arbejdsopgaver samt ost og vin

Et stort pensum, med omfattende og detaljeret information, formidlet af toppen af poppen i den danske vinverden.

På den allerførste dag fortalte Thomas Ilkjær, som er ansvarlig for uddannelsen, at vores drivkraft skulle være passionen. Min passion for vin samt mine ambitioner om at lære vinverdenen i bred forstand meget bedre at kende, har gjort, at min motivation har været vedvarende. Den er bestemt ikke blevet mindre, nu forløbet er gennemført.

4. februar: "Smagning" af defekte vine

Hvis jeg skal opsummere mit udbytte kort så:

  • Først og fremmest har jeg opnået kompetencer til at kunne analysere en vin systematisk ud fra udseende, duft og smag – og sætte ord på en objektiv beskrivelse af vinens kvalitet ud fra Balance, Længde, Intensitet og Kompleksitet (BLIK) – det i sig selv har været det fulde forløb værd for mig. Det har siden jeg startede på forløbet været en helt ny og vidunderlig oplevelse at vælge vin, smage på vin, forstå hvorfor den smager som den gør, matche den med mad og sætte ord på oplevelsen.
  • Jeg har fået en bred og dyb forståelse for den komplekse proces der ligger bag det produkt, som ender som et (forhåbentligt) godt glas vin i glasset – herunder bl.a. viden om vinfremstilling, druesorter, vinområder og vintyper.
  • Jeg har fået  grundlæggende forståelse for mad- og vinsammensætning, destillation og et bredt udsnit af spirituosa samt øl.
  • Jeg har et solidt fundament for at arbejde videre med vinverdenen, både i dybden og bredden – med en grundlæggende erkendelse af, at jo mere jeg véd, jo mere finder jeg ud af, hvor lidt jeg egentlig véd – hvilket er fascinerende og meget motiverende for mig.

Hvad nu?

Jeg har et par vinbøger stående på læselisten, nogle podcasts at lytte til, nogle tidsskrifter, der skal læses, vine der skal smages, oplevelser jeg drømmer om – dette er bare begyndelsen på min vinuddannelse, og en hel anden vinkel på Livslang Læring.

Jeg er tilmeldt WSET Level 3 Award in Wines suppleringskursus som starter 26. marts. Det omfatter 2 dage og en eksamen. Det er et tilbud til personer, der har gennemført sommelieruddannelsen, og med bestået eksamen opnås en internationalt anerkendt certificering. Den helt store drivkraft for mig er at lære en masse vinudtryk på engelsk.

søndag den 9. februar 2025

Sydkystens Hundeskole Classic

SHS var med til Sjov Sommer i Solrød Kommune i bl.a. 2012, hvor én af
deltagerne lånte Lille Bjørn :-) De var to søskende og havde kun en hund!

Sydkystens Hundeskole (SHS) blev grundlagt i efteråret 2009. Vi var nogle nybagte hundeinstruktører der havde drømme at udleve, og så etablerede vi naturligvis en hundeskole. 

Vi var en del instruktører, der var mange forskellige typer hold og masser af aktivitet. Som noget særligt har vi gennemført Rallyinstruktøruddannelsen 7 gange. 

Den 29. december 2010 afholdt vi vores første rallyprøve, den koldeste nogensinde i Danmark. 

Det blev efterhånden til flere rallyprøver, der kom også lidt LP og en enkelt HTM-prøve med. I alt har vi afviklet 160 prøver, heraf 155 rallyprøver og yderligere 5 står i kalenderen.

Det har aldrig været meningen at vi skulle tjene en masse penge. Et par år besluttede bestyrelsen at vi skulle bruge flere penge for at nedbringe egenkapitalen, så der blev skruet op for præmier og støtte til forskellige velgørende formål. 

I 2024 har vi bl.a. sendt støtte til Danske Hospitalsklovne, Julekurven i Præstø, Legeheltene og det danske Rallylandshold. 

Vi har i flere år sammen med S. K. J. Maskinudlejning sponsoreret rosetter til nr. 4-20 i hver klasse ved DM i rally.

Siden 2014 har vi uddelt vores Hundepris til personer eller grupper af personer, som fortjener anerkendelse for en særlig indsats indenfor noget hunderelateret. På vores hjemmeside kan man se en oversigt: 

Alting har sin tid. I mandags havde vi bestyrelsesmøde og drøftede, hvad vi ville med SHS. En af optionerne var at lukke. 

Vi var dog enige om, at vi alle var interesserede i at SHS skulle fortsætte, men med et aktivitetsniveau som i forhold til de senere år er mindre ambitiøst. Vi valgte at kalde det SHS Classic 😊 

Katrine Bøg fortsætter med sin undervisning. 

Prøveaktiviteter vil typisk være nogle enkeltprøver i rally, ikke nogen der kvalificerer til DM og hvis de kvalificerer til Årets Hund er det et tilfælde. Den første rallyprøve er i støbeskeen, og vi håber at kunne annoncere den i næste uge. 

Vi har besluttet at fortsætte sponsorstøtten til DM i rally også i år. Hundeprisen bliver også uddelt i år.

Vi vil som altid være lydhøre overfor ideer til arrangementer. 

Jeg kom til at tænke på en sætning jeg lærte i sidste årtusind (!) i Cap Gemini, på et kursus, hvor vi talte om at udstede garantier overfor kunder: ”I må ALDRIG garantere noget … men I må love at gøre jeres bedste!” 

Jeg lover, at der vil blive gjort en ekstra indsats, så hvert af vores arrangementer bliver noget specielt!

lørdag den 1. februar 2025

Jim Loehr and Tony Schwartz: The Power of Full Engagement (2003)



Hvad betyder det at være fuldt engageret: ”To be fully engaged, we must be physically energized, emotionally connected, mentally focused and spiritually aligned with a purpose beyond our immediate self-interest.” [For at være fuldt engagerede skal vi være fysisk energiske, følelsesmæssigt forbundne, mentalt fokuserede og åndeligt afstemte med et formål ud over vores umiddelbare egeninteresse.]

Forfatterne kalder det et paradigmeskift (i 2003) i oversigtsform: 

Det tankevækkende (og skræmmende) er at jeg uden evidens gætter på, at bogen i dag er lige så relevant som da den udkom.

For at være fuld engagerede skal vi være skarpe på alle fire parametre: fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Vi skal håndtere energien i alle dimensioner, herunder være opmærksomme på at alle skal anvendes, også lidt over deres formåen, og at alle kræver restituering, for ikke at brænde ud eller blive stressede.

Bogen er fuld af gode, konkrete eksempler, på personer der er ude af balance på en eller flere parametre, og hvordan de via enkle teknikker – som ikke nødvendigvis er nemme at implementere (vaner skal brydes) – får et bedre liv.

Bogen indeholder et eksempel på (ekstra spændende, fordi det er en person der beskrives ret detaljeret i nogen) og en template for ”The Full Engagement Personal Development Plan”. 

Nøgleordet for mig i paradigmeskiftet er Purpose.  Det absolut mest læseværdige (og bevægende) kapitel er kapitlet ”Defining Purpose: The Rules of Engagement”. Forfatternes forslag til en start er at overveje spørgsmålet: ”Is the life I am living worth what I am giving up to have it?” [Er det liv, jeg lever, det værd, jeg giver afkald på for at få det?] Det er et seriøst godt spørgsmål!

Templaten for den personlig udviklingsplan indeholder bl.a. at man skal notere sine vigtigste værdier og sin vision baseret på disse værdier, svarende til den hensigtserklæring som Stephen R. Covey nævner i 7 goder vaner i forbindelse med Vane 2: Start med slutningen. 

Hvis man har det på plads: værdierne og hensigtserklæringen, har man det pejlemærke, som gør det enklere at navigere i livet. 

Hvorfor skal du læse bogen? 

Fordi den enkelt, overskueligt og med gode eksempler viser vigtigheden af at have fokus på det fysiske, det følelsesmæssige, det mentale og det åndelige. Fordi den understreger vigtigheden af at alle fire områder skal trænes/anvendes og restitueres. Fordi den har en meget anvendelig skabelon for udarbejdelse af en personlig udviklingsplan og implementering af den. Fordi den lægger sig tæt op ad 7 gode vaner på mange områder og ikke mindst ved at understrege det altafgørende i at have styr på sine værdier.

fredag den 31. januar 2025

Performance og magi

Skøn tur i skoven efter dagens kursus

Torsdag og fredag deltog jeg i fjerde modul af Master of Mental Training™ hos Rasmus Bagger.

Torsdag startede med at nogle bød ind med ”siden sidst”, jeg selv med bl.a. min bevidste stræben mod at bruge det vi lærer på kurset i praksis parallelt med. Specielt én anden deltagers case var meget lærerig og Rasmus brugte meget tid på at arbejde med den, det var vanvittigt spændende – vi oplevede coaching i praksis, en meget spændende case og der blev noteret mange guldkorn; for det handlede jo ikke bare om den pågældende deltager, det handlede om noget vi alle kunne lære en masse af. 

Vi blev introduceret til Tony Robbins Emotional Triad, herefter Triaden. Triaden består af Fysiologi/kropssprog (vores fysiske fremtoning), Fokus (som vi kan vælge) og Sprog/fortælling/indre dialog. De tre hænger sammen og definerer vores tilstand. VI afgør selv om vi har en positiv eller negativ Triade. Anvendelse af Triaden er et stærkt værktøj til at styre vores tilstand. 

I frokostpausen skulle vi udarbejde vores EPI (Emotional Performance Indicator) for perioden fra 10. januar til dato, altså tiden siden Modul 3. 

Hjemmeopgaven til fredag morgen var at beskrive nogle negative triader og nogle positive. Jeg tog naturligt afsæt i min EPI, og det var meget spændende og givende. Jeg har med Triaden fået et stærkt værktøj, specielt på en situation, der havde resulteret i en af de få ikke ressourcefulde punkter i min EPI, irritation. 

Da jeg fredag morgen fortalte om mine overvejelser om triaderne og om den specifikke case, fik jeg bl.a. to eksempler på gode coachingspørgsmål retur: ”Hvad er du nødt til at sige dig selv, for at få den følelse?” og ”Hvad skal du sige til dig selv, for at blive ved med at fastholde den følelse?” Mit ærlige svar på sidste spørgsmål var, at jeg ville grine ad mig selv; det var simpelthen så dumt, at jeg havde bragt mig selv i den situation, så den ikke var til at fastholde 😉 

Vi fik derefter en mere detaljeret gennemgang af elementer i FirstMinds personprofil. Der var en masse ting der faldt på plads i mit hoved, og min egen profil blev meget mere forståelig for mig. Jeg glæder mig meget til – som en del af det videre forløb – at få fem til at svare på spørgsmålene og få deres egen personprofil, som jeg skal gennemgå med dem. 

Sådan opbygges en spændende præsentation

Endelig sluttede dagen med en masse spændende ideer om kommunikation: hvad vi kan gøre for at være fængende og inspirerende overfor individer og grupper, hvad enten det er face to face, live eller optaget. Som træning skal vi til næste modul lave en højst 5 minutter lang video om et punkt fra The Power of Full Engagement, som vi finder interessant; fortælle hvad det har gjort for os personligt eller hvad vi forestiller os at det vil kunne gøre for os selv og den der er ser videoen. Endelig skal vi slutte med anbefaling af hvordan seeren skal starte. Fantastisk opgave! 

To intensive og lærerige dage, en fantastisk energi og guld i udbytte! 

sommelieruddannelsen har jeg haft fornøjelsen af to masterclasses med René Langdahl om oversøisk vin. Overblik og nørderi om Argentina, Chile, USA, New Zealand, Australien og Sydafrika og smagning af ca. 18 vine. Seks meget spændende vinlande. René er fantastisk til at zoome ud og ind efter behov. Fællestræk og forskelle klimatisk, topografisk mv. Og ikke mindst tendenser vinmæssigt, med masser af paralleller og forskelle til den europæiske vinverden. Jeg noterede flere referencevine, og jeg er kommet til at købe et par 😉 

Det er jo det min vinglæde specielt handler om: at finde nye og spændende vine, blive endnu klogere på den enkelte vin og hvordan den er blevet til, og kunne se det i et større perspektiv. 

Max til træning

På hundefronten har jeg heller ikke ligget på den lade side. I onsdag havde jeg Max med til den ugentlige træning, som Otto normalt er alene om. Og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. Han vil så gerne arbejde og jeg var ved at tude af glæde over at vi kunne hygge sammen. 

Min bane til landsholdskvalifikationen

Sidste lørdag dømte Liv og jeg de første to udtagelsesprøver til landsholdet i rally 2025. Det var en rigtig dejlig oplevelse, Der er virkelig arbejdet med banerne og som en del af forberedelser brugte vi også et par timer torsdag på at gennemgå dem, tale typiske fradrag og tale om hvordan vi kunne bevæge os på banen. 

Det var også en fornøjelse at dømme. Jeg havde først Charlotte, derefter Maiken som sekretær, og vi blev vidne til en masse flot førerarbejde, noget af det magisk, og en masse gode diskussioner om bedømmelser. 

Civilingeniøren fejrer at han har samlet sin Lego-model ;-)

På den personlige konto har jeg afsluttet mit Lego-projekt og er nu i gang med en helt anden opgave. En god ven fortalte, at hun var i gang med at læse Ringenes Herre for x’te gang, og hendes vantro da jeg fortalte at jeg hverken kendte bøger eller film, gjorde at jeg købte alle tre bind. Nu er jeg halvvejs i bind 2. Ja, jeg er virkelig blevet grebet af Tolkiens magiske univers. Og jeg kan godt forstå, at det er en bog der skal læses mere end én gang. 

Ved nærmere eftertanke skal jeg nok skaffe lidt vine fra Central Otago i New Zealand, hvor noget af Ringenes Herre er filmatiseret 😊 Det er også en form for magi.

fredag den 10. januar 2025

Master of Mental Training™ - 73SG – Sommelieruddannelse – Otto- Rally – Lego

Fem fantastiske dage med fokus på en masse af det jeg brænder for. 

Master of Mental Training™ 

Der skrives noter med opsummering af to vildt inspirerende dage

Torsdag-fredag deltog jeg på modul 3 af Rasmus Baggers Master of Mental Training™. Fredagen sluttede med at vi skulle notere læringspunkter fra hele modulet, og præsentere det for et par af de andre deltagere, og høre deres læringspunkter. Det gav mig samtidig det meste af indholdet til dette blogindlæg 😊 Vi var bl.a. inde på:
  • 7 gode vaner som coachingmodel
  • Gode coachingspørgsmål, bl.a. med Year in Review spørgsmål fra Darren Hardy, supergode spørgsmål til reflektion og som grundlag for dialog, fx Most important relationship improved last year (3), One word that best sums up and describes last year’ experience og Three things I need to do less of the next year are
  • Adfærd som coach. Ikke et selvstændigt punkt, men noget jeg samlede på undervejs: ressourcefuldhed, ikke kritisere/dømme (så mister du ledelsesretten), ikke fastholde ikke-ressourcefulde oplevelser, være nærværende, bevidsthed om egne styrker, kunne bryde mønstre, se styrker og potentialer i en anden
  • Bevidstheden om egne styrker giver automatisk den psykologiske hjemmebanefordel. I forhold til at få indsigt i egne styrker fik vi en introduktion til FirstMinds personprofil. Det er en del af forløbet at gennemføre en certificering i værktøjet. Vi fik som hjemmeopgave mellem torsdag og fredag at besvare et online spørgeskema, og fik som kvittering en personprofil. Jeg kan bestemt kende mig selv i den, i høj grad endda. Jeg har sendt til nogen, som kender mig godt, og forventer nogle ærlige tilmeldinger. Jeg citerer de tre højest scorende talenter
    1. Udviklende (88) Du ser fremskridt og potentiale i mennesker. Du er drevet af udvikling, og du brænder for at hjælpe andre med at opnå succes. Du er ofte på udkig efter tegn på uudnyttet potentiale i dine samtaler med andre, fordi det er det, der giver dig energi.
    2. Målrettet (83) Du har et mål, som du gerne vil opnå. Du arbejder hårdt og får tingene gjort færdige. Dit talent giver dig et drive, som får dig til altid at ville gøre mere. Med målrettet som talent, fokuserer du på målet, og hvad der er vigtigst for dig at opnå. Når du opnår dine mål, er du hurtig til at opstille nye.
    3. Lærende (83) Du elsker at lære, opdage viden, øve hvad du har lært, udvikle dine kompetencer og bruge din nye kompetence - det giver dig selvtillid at gennemgå denne proces med nye ting. Udfaldet eller emnet er ikke nødvendigvis vigtigt, men processen er.
William og jeg træner en fokusøvelse: Jeg skal gribe kuglepennen, når han slipper den ... det lykkedes to gange, takket være fremragende coaching!
  • Fredag eftermiddag fik vi gennemgået Ramus’ 3 klicheer, et meget ydmygt navn for det ultimative værktøj til at styre at man kommer i boblen.
    1. Bevidst tage fokus - selvvalgt bevidst kommando, som du kræver af dig selv, så længe det behøves og så intenst det behøves.
    2. Komme i tilstanden Koncentration (boble, zone osv.).
    3. Tro på det. 
  • Kombineret med bevidstheden om forskellen mellem Ydre målsætning (konkret, målbart, deadline, handlingsplan) og Indre målsætning: Du skal "bare" gøre dit bedste: bekræfte hvem du er, tage afsæt i dine styrker, kan man styre efter de rigtige mål til træning, til konkurrencer og styre at man er i det rigtige mindset hver gang. Jeg har aftaler med 4 coachees, som er seriøse og ambitiøse og håber at jeg kan hjælpe dem med at blive endnu bedre. 

73SG Vinbar i Helsingør


Jeg skrev i november 2024 et blogindlæg om mit første besøg hos 73SG, og nævnte også at jeg havde booket et besøg i januar. Det var i går aftes. 

Det blev igen en fantastisk oplevelse. At sige at jeg følte mig velkommen ville være en underdrivelse af dimensioner. Jeg blev mødt med et varmt velkommen, tak for mit blogindlæg og et bord til 4. 

Jeg valgte igen en menu med 5 tapasanretninger og fik smagt en stribe lækre vine bl.a.
  • Lagar de Darei Riserva Tinto 2015 fra Dão på Touriga Nacional/Tinta Roriz/Alfrocheiro/Jaen
  • Domaine de la Senche, Vieilles Vignes fra Languedoc på Carignan/Syrah
  • Skærsøgaard DONS Cuvée 2019 på Solaris/Zalas Perle/Cabernet Cortis/Madelaine Angevine 
Specielt DONS, mousserende fremstillet efter den traditionelle metode, var en dejlig oplevelse.

Jeg har booket bord igen til marts 😊 

Sommelieruddannelse 

I tirsdags havde vi 17. runde af sommelieruddannelsen, dels prøveeksamen, dels øl. Eksamen omfatter tre dele, alle skriftlige:
  • En teoretisk eksamen på 2 timer
  • En menuopgave, hvor vi til en treretters menu skal foreslå 3-4 passende vine og anbefale en enkelt 
  • En smageeksamen, hvor vi skal 
    • Identificere en defekt vin og defekten blandt 4 vine 
    • Identificere spiritussen i to glas med spiritus
    • Analysere 4 vine på 27 punkter i henhold til et fast smageskema (som vi ikke må bruge på dagen, vi har blanke papirer) 
Prøveeksamen omfattede 40 minutters teoretisk eksamen og analyse af to vine. Den teoretiske var lige under bestået, den analytiske langt fra bestået. Masser af godt input til den videre træning. 


Dagen sluttede med at Anders Kissmeyer gennemgik ølfremstilling og vi smagte 7 forskellige øltyper.

I dag kom den mentale dimension også på plads i forbindelse med MMT, for selvfølgelig er der også en betydelig mental dimension på eksamen. 

Otto 

Otto og jeg trænede FS i onsdags

Otto og jeg er gået i skarp træning til vores første prøve i 2025, FS1 den 16. februar. Vores nummer til Ulven Peter er justeret indholdsmæssigt, og der er kommet mere sikkerhed i elementerne, det er fedt at træne. 

Vi har fået afmeldt et par dobbelte rallyprøver, og den 29.marts stiller vi til vores sidste officielle prøve indtil videre. Det er landet gradvis, men er nu helt sikkert, vi pauser fra rally på ubestemt tid. 

Lego

Fars fede julegave

Jeg må også nævne et helt nyt projekt i min sammenhæng at samle en LEGO model. Højdepunkter:
  • Jeg fik modellen i julegave
  • Jeg gik i gang med at samle den
  • Da jeg gik i gang med pose 4 ud af 20, kunne jeg konstatere at noget ikke var som det skulle være
  • Jeg skilte det hele ad igen
  • Efter en længere pause gik jeg i gang igen
  • 6 poser er nu samlet
Status efter 6 af 20 poser :-)