onsdag den 8. april 2009

Spaniel Klubbens officielle lydighedsprøver den 26. september 2009

Foto: Conni Hansen

I forbindelse med den officielle generalprøve i Benløse den 5. april fik jeg Conni til at tage ovenstående billede. Det viser fra venstre Katrine Søegaard med Laika, undertegnede med Megan og Camilla Dindorp med Nova. Det er det første billede med de tre førere, som havde engelske springer spaniels til lydighedsprøver 2008! Som det kan ses af denne oversigt
gik Katrine desuden til prøve med Carlos sidste år. Men fire engelske springer spaniels var godt nok ikke meget.

Men det bliver helt anderledes i 2009!

Spaniel Klubbens officielle lydighedsprøver den 26. september 2009 har fået mange ejere af engelske springer spaniels – og spanielejere i det hele taget – til at tage udfordringen op, og påbegynde træningen, så de kan gå op i LP1 på dagen.

Også fra udlandet har vi fået henvendelser. Yvonne Keeves, Sporty Springers i Tyskland, som også er meget entusiastisk indenfor lydighed, regner med at komme medbringende venner og flere engelske springer spaniels og vi glæder os rigtigt meget til at byde de udenlandske gæster velkommen! Flere af hundene går i Eliteklasse, så det gør det ekstra spændende, for det er ikke hverdagskost i Danmark at se en engelsk springer spaniel i den klasse.

Prøven er åben for alle racer, vi har Erling Olsen og Palle Bergsø som dommere, så det er bare om at reservere datoen 26. september og tilmelde til prøven.

Ingen kommentarer: