onsdag den 29. april 2009

Isn't This a Lovely Day?

Det kunne være fristende at spørge hvor titlen på denne blog stammer fra, men det ville være for nemt :-) Svaret er: Det er en sang skrevet af Irving Berlin til Top Hat fra 1935 med Ginger Rogers & Fred Astaire, og ja, dem har jeg også en svaghed for.
Dagen i dag har virkelig været en skøn dag.
Det startede med en sms i går aftes fra Charlotte Lia, om jeg ville deltage i noget træning i dag i Glostrup. Ja tak, og i formiddages mødtes Sus (Tulle & Bastian), Charlotte (Spot & Laika), Katrine (Laika) og jeg (Megan & Lille Bjørn) så til træning på et pragtfuldt areal i Glostrup.
Igen i dag var Lille Bjørn en stjerne. Jeg gør mig umage med at få generaliseret hans færdigheder til nye områder og nye hunde, og jeg synes det går rigtigt godt. Det er åbenbart kun Jersie, han ikke vil arbejde i … Jeg var i dag glad for nogle flotte apporteringer, et par gode fremsendinger til felt, et perfekt indkald med stå (ikke LP3 afstand, men alligevel) og et flot sit under gang. Og så var jeg specielt glad for hvordan det gik i fællesøvelserne! I første fællesdæk var de fire unghunde med og det blev en noget rodet start de første to gange, fordi alle bortset fra Bastian (meget flot!!!) rejste sig, men i tredje forsøg blev alle liggende, og efter 2:10 sekunder gik vi tilbage og afsluttede. Superflot, Lille Bjørn har aldrig ligget så længe før. Vi tog lige en sid i gruppe med de unge, og Lille Bjørn blev klikket efter 15 og efter 10 sekunder. Herligt.
Megan virkede frisk og oplagt nok, men for at tage det dårlige først: Det med keglen skal vi have skabt meget mere entusiasme om, og indkaldet med stå og dæk er bare helt ude i skoven pt. Så tilbage til delmomenter og glæde ved hver del.
Stå, sid og dæk fungerede nogenlunde (der er noget uro i ståen, men resten er ok), Sid i gruppe var flot (1 minut i skjul), og Fællesdæk sådan næsten ok. Megan rejste sig efter 2:20, men blev på stedet, og er blevet meget mere stabil.

Jeg havde aftalt med Kirsten, at vi skulle have frokost på Brasserie 33 på Køge Havn. Charlotte & Henrik, som ejer Brasseriet, har vi kendt gennem mange år via deres gourmetrestaurant Horizonten.
Jeg fik en anretning med det hele, som bestod af tre serveringer:
1: Sennepssild, lakserilette og fiskefilet med remoulade
2: Dyrlægens natmad samt kalvemørbrad ned champignon à la creme
3. Tre slags ost.
Jeg fik et glas Pinot Blanc til første servering og et glas Cappello di Prete til anden servering.
Hold da op, jeg blev bare så mæt, så aftensmaden blev sprunget over …

16:30 – 17:30 var vi lige omkring træningsarealet i Jersie, for at træne lidt med Camilla og Emma. Det bestod for vores vedkommende i at Megan var med i fællesøvelserne, og at jeg dirigerede Camilla i nogle øvelser. Fællesdækken gik super, først 2 minutter i skjul og derefter 2:30. Og Sid i gruppe blev med 1 minut i skjul også en succes.

Sidst på eftermiddagen fik vi et glas mousserende vin på balkonen, og nød udsigten over Køge Bugt.

This Is a Lovely Day!

Ingen kommentarer: