lørdag den 19. september 2009

Lidt af hvert

Sikken en overskrift :-)
Den dækker over en helt masse forskellige hundeaktiviteter, sjovt nok.
Torsdag havde jeg min debut som hundetræner for et hvalpehold! Sydkystens Hundeskole er kommet i gang, men for at få den rette timing af holdene har vi aftalt at jeg har fem tilmeldte to træningsgange, hvorefter de starter på et fuldt forløb med otte træningsgange sammen med tre andre. Mit hold har to hunde, som betegnes kamphunde, og vi er glade for at byde dem velkommen. Den ene er næsten fem måneder og afvist andre steder, fordi det er en kamphund. Jeg synes det er en skøn hund, og den og føreren skal nok lære en masse hos os. Klikning, kontakt, lineføring, indkald, sit, target, afstresning – jeg tror der var nogle hvalpe der var trætte i hovedet bagefter :-)
I dag var Lille Bjørn på udstilling i Brøndby, fik Excellent og en nydelig kritik, og blev bedste han nr. 3. Så Kirsten og jeg blev enige om, at det skønne vejr kunne bruges bedre end at være i Brøndby, så vi tog til Køge og fik en lækker frokost på Brasserie 33, udendørs. Det var bedre end en rød pølse på Brøndby Stadion, som Kirsten sagde :-)
Hjemme igen skulle Otto og Megan naturligvis også opleve noget. Så Kirsten tog sig af Otto og jeg cyklede med Megan. Vi cyklede til træningspladsen i Jersie (ca. 5 km) og jeg havde kun medtaget vand, vandskål og godbidder. Så slappede vi af, drak noget vand, legede lidt, snusede lidt (kun Megan), og var så klar til at cykle hjem igen. Ca. 10 km i alt, lidt sjov midtvejs, og en træt og tilfreds Megan.
LP-prøven 26. september er meget tæt på, og der er, er en masse detaljer der lige skal være styr på. Men jeg tror nu alt det væsentlige er på plads. De væsentligste udeståender er at vi mangler et telt (til præmier) og at vi mangler præmier til amerikansk lotteri, så hvis der er nogen der kan undvære et telt på dagen eller vil give gaver til det amerikanske lotteri, er det mere end velkomment – og husk, hele overskuddet går til det danske lydighedslandshold.
Trine Dyrgaards tilbud om at dømme gratis til en rallyprøve dem 25. oktober 2009 er i fuld gang med at blive en realitet. Vi har fundet et sted til afholdelse, og på tirsdag får vi forhåbentlig den formelle godkendelse fra DKK. Og så bliver der åbnet for tilmeldinger.
Trine har også tilbudt at afholde kurser 3. og 4. oktober, men der mangler vi endnu at finde steder til at afholde dem.
Sidst men ikke mindst er Sydkystens Hundeskole kommet rigtigt godt fra start. Vi har med beskeden markedsføring fået fyldt dels et hvalpehold, dels et unghundehold op. Og i går blev vi formelt godkendt af Folkeoplysningsudvalget i Solrød Kommune, så nu starter vi markedsføringen for alvor!
De fleste tilmeldinger kommer fra nærområdet (Solrød, Køge, Karlslunde), og vi er sikre på at vi opfylder et behov, som kan dækkes uden at komme i konflikt med andre træningssteder.

Ingen kommentarer: