tirsdag den 8. september 2009

Vi lever stadig!

Næsten to uger uden opdatering af bloggen, og så kom der en venlig mail i går, om der var noget galt :-) Nej det er der ikke, så her kommer en kort opdatering.
Vores istandsættelse af 1. salen er næsten helt på plads. Vi har fået en pragtfuld stue med udsigt over vandet og et dejligt bibliotek med – naturligvis – bøger, men også CD’er og DVD’er. Dejligt at have overblik over stumfilmene :-)))
Sidste tirsdag trænede jeg på det såkaldte langøre hold. Hold da op hvor kalvefileten og culotten virkede effektivt. Megan var totalt motiveret, og det smittede – eller var det omvendt?!
Torsdag træner Lille Bjørn og Kirsten rally i Sydkystens Hundeskole, og når jeg har stillet banen op træner Camilla & Emma og Megan & jeg LP. Igen en super træningsomgang, men Stå, sid, dæk under gang er blevet noget rod, specielt sitten. Reduceret tempo løser problemet.
Fredag skulle vi i Tivoli og se Four Jacks. Vi startede med en lækker middag på LêLê nhà hàng, og derefter gik turen til Tivoli og glassalen, hvor vi så teaterkoncerten Four Jacks: Åh, den vej til Mandalay. Stig Rossen, Jesper Asholt, Keld Heick og Jesper Lohmann spiller den fantastiske kvartet, og det var en ren fornøjelse. Kirsten og jeg trak bestemt gennemsnitsalderen blandt publikum ned.
Lørdag skulle vi se hvalpene efter Kellie og Egon hos Susanne. Hold da op nogle skønne hvalpe. Flotte, energiske, velprægede – de var 5½ uge og så er der ikke noget skønnere end en engelsk springer spaniel hvalp. Der er stadig nogen hanner til salg, se hjemmesiden, og jeg kan kun gentage mig selv: Hvis jeg skulle have en ESS han nu, så blev den fra det kuld.
Senere lørdag gik turen så til restaurant Italiano i Fiolstræde. Jeg skulle mødes med 11 andre til en god middag. Anledningen: Vi har gået i samme klasse, første skoledag var 1. september 1959, så det var såmænd et 50 års jubilæum. Vi sad og snakkede, spiste, drak og hyggede i seks timer, og lur mig om vi ikke ses igen om et årstid :-)
I går stod den så på vinsmagning og gourmetmiddag på Det Gamle Røgeri i Mosede. Fantastisk mad og udsøgte vine fra Paul Blanck i Alsace.
Hvad er der ellers gang i? Indsamlingen til fordel for LP-landsholdet er i fuld gang, og samlet er estimatet for hvad vi kan indsamle nu 22.000+ kr. Det dækker auktion over træningstimer og vin, rallykurser og rallyprøve, frivillige bidrag, amerikansk lotteri mv. Jeg håber vi når op på 50.000 kr.
Og så er jeg i fuld gang med at planlægge LP-prøven 26. september i Køge. Der er 40 tilmeldte hunde, heraf 4 tyske og en norsk, og en spændende racefordeling, top 6 ser sådan ud:
Engelsk springer spaniel 7
Rhodesian Ridgeback 5
Border Collie 4
Cocker spaniel 4
Nova Scotia Duck Tolling Retriever 4
Shetland Sheepdog 4
Regal har generøst sponseret foderpræmier til alle deltagere. Der er bestilt rosetter, pokaler til bedste spaniel i hver klasse osv. Det bliver et fantastisk arrangement :-)
Så, der er stadig liv på Fuglesangsvej!

Ingen kommentarer: