lørdag den 24. oktober 2009

Mocca dag 2

Paul, Mocca og Megan i Jersie (foto: Camilla Johannessen)


Det er absolut ikke gået ubemærket hen, at Mocca er flyttet ind hos os! Hold da op en masse glade og positive mails vi har fået i den forbindelse – tak for den store interesse :-)
Vi behandler Mocca som om hun er ny hvalp i huset – altså bortset fra at hun naturligvis er renlig.
I nat sov hun i entreen sammen med Megan og Lille Bjørn, mens Otto skulle sove i stuen adskilt fra de andre, for en sikkerheds skyld. Alle hundene var meget trætte, og vi hørte ikke en lyd hele natten.
Morgenmaden var stille og rolig, Mocca har lært at vente på sin tur, så fodringshierarkiet er på plads. Vi gik en meget våd morgentur, og jeg skal arbejde med Moccas trækken, det bliver bare ikke i dag.
Vi trænede ti minutter i haven i morges, kontakt og plads og indkald. Fint. Megan fik ti minutter bagefter og var voldsomt tændt, der er jo kommet en konkurrent til fars gunst :-)
Kirsten og jeg fik brunch i Køge – det var Moccas første gang ”alene” hjemme, og hun var sammen med Lille Bjørn i entreen. Selvfølgelig var der ingen problemer - jo et par flyttede sko, men ingen mærker :-)
Så har alle hundene været i haven og hjulpet med at flytte en busk.
Så gik turen til Jersie med Megan og Mocca, hvor vi havde aftalt at træne/mødes med Camilla og LP1 LP2 LP3 DKLPM Emma.
Jeg kom først og gik en runde med begge hundene i snor, så de kunne snuse til arealet. Så var Mocca faldet til ro. Jeg trænede de to hunde på skift, og igen var det kontakt og plads. Da Camilla kom, gik hun i gang med felt med Emma (uden at vi hilste), og jeg klikkede Mocca for ikke at være interesseret i dem. Så trænede vi mere kontakt uden problemer. Så hilste Emma og Mocca på hinanden, intet der, og vi trænede lidt videre. Hun peb lidt når jeg gik i gang med Megan, men blev belønnet for at stoppe, og så holdt piberiet hurtigt op. Vi brugte Camillas target i feltet, og fik hurtigt et pænt indløb fra 5 meter uden for feltet. Og så stod vi og snakkede mens jeg stadig havde begge hunde i snor, og det endte med leg, hvor hundene løb med snor på. Jeg turde ikke slippe Mocca helt løs.
Endelig fik jeg Camilla til at holde Mocca, så jeg kunne lave et indkald, og Mocca kom bare stormende og fik masser af godbidder og kærtegn.
På vejen hjem sov hun bare i bilen, mens Megan som altid sad.
Hjemme ventede der lækre kødben, og Mocca kan bare gå sammen med Otto og spise, det er dejligt.
Hun har nu været hos os i 31 timer, og jeg synes hun er blevet meget knyttet til mig. Lige nu ligger hun under skrivebordet, klinet op ad mine fødder. Mocca har taget de mange nye indtryk stille og roligt, og jeg er sikker på hun har det rigtigt rart. Hun er meget fokuseret på mig allerede, og jeg er spændt på hvordan de kommende dages træning går – jeg forventer meget af hende, og jeg tror jeg får det :-)
Og jeg skal nok huske, at hun er helt ny her, og at ALT er nyt for hende, så det bliver i et roligt tempo træningen udvikler sig.

Ingen kommentarer: