søndag den 6. juni 2010

Det sure med det …

Ved dagens LP-prøve i DKK Kreds 10 var mit eneste fokus at holde Megan i gang mellem øvelserne, få energi i belønningerne og Megan tændt til den næste øvelse.
Det lykkedes ikke.
Det startede med en flot fællesdæk (10). Med i fællessid lagde hun sig igen igen inden jeg var kommet ud (0).
Resten af prøven er lagt ud på YouTube i disse to klip – tak til Charlotte Lia og Conni Hansen, som fotograferede:
Klip 1 (fri ved fod, stillingsskift, dirigeret apportering)
Klip 2 (springapport, stillingsskift under gang, indkald med stå, felt, næseprøve)
Som man kan se af det første klip mistede jeg kontakten med Megan i fri ved fod (5½) efter cirka 1 sekund, og det er en af vores allerdårligste fri ved fod, hvilket desværre siger ikke så lidt :-(
Stillingsskift (6) var totalt kikset – det er så tydeligt, at Megan ikke er med: 3 afdækningskommandoer for at komme i gang, nogle pæne skift, men også hendes karakteristiske skift fra stå til sid og stå til dæk, når hun dæmper.
Dirigeret apportering (0) lod jeg køre for længe, jeg skulle have stoppet efter 5 sekunder, da Megan ikke løb ud med apporten, men lod hende nå ud til den forkerte apport. Jeg kan godt forstå Charlotte skældte ud!!!
Springapporteringen (9½) var jeg tilfreds med, men hun laver altså ikke skæve pladser når vi træner.
Stå, sit og dæk under gang (8½) var jeg selv ret tilfreds med. Megan indtog alle tre skifter korrekt, og vi blev trukket for at hun hang i fri ved foden.
Indkald med stå (9), ok – lidt trippen og skæv plads.
Fremsending (5) – vores dårligste i umindelige tider. Helt skævt udløb og Megan endte uden for feltet. Da jeg ikke ville dirigere hende dækkede jeg hende af.
Næseprøven (8½) var sådan set næsten ok, men Megan smed næseprøven i luften som et legetøj, da hun havde fundet den rigtige, og det kostede 1 point, og så var der lige en skæv plads.
Helhedsindtryk (7). Hunden arbejder indimellem lidt ukoncentreret på dagen – ja bestemt!!!

Samlet 164½ og et af vores allerdårligste resultater nogensinde.

Ingen kommentarer: