søndag den 27. juni 2010

Endnu en fantastisk uge

Det er ikke meget jeg får opdateret min blog, og det afspejler endnu engang en hektisk uge på en dejlig måde!!
Jeg startede i mandags på en ny, meget spændende konsulentopgave, hvor der er en række opgaver der skal i gang på denne side af sommerferien, så der er fuld fart fremad.
Tirsdag og torsdag aften har jeg mine rally- og LP-hold i Sydkystens Hundeskole, og jeg skal ikke trætte jer med, hvor godt jeg synes kursisterne udvikler sig :-)
Jeg havde Lille Bjørn med i torsdags, dels for at træne lidt rally øvet med forstyrrelser (han skal op 1. gang 10. juli), dels for at bruge ham som hjælpehund til et LP-hold, som pga. afbud var reduceret til én deltager. Lille Bjørn har ikke glemt fællesdækken, men næseprøven synes pist forsvundet …
World Dog Show 2010 fandt sted i Herning torsdag-søndag, og under andre omstændigheder ville jeg nok have været med, bl.a. da jeg som racerepræsentant for Norwich terrierne har været en del involveret i deres udstilling 26. juni, men jeg måtte ”nøjes” med lidt praktisk på distancen, bl.a. at udarbejde katalog for fællesudstillingen med Australsk terrier og Norfolk terrier. Jeg gik også glip af det danske LP-landshold holdguld og flotte individuelle resultater, og andre flotte resultater, men det var der gode grunde til. Hvilket ikke skal afholde mig fra at ønske alle til lykke med de flotte resultater!!!

Torsdag var vores søn Christian oppe til sin sidste eksamen på Ingeniørhøjskolen i København, fik 12 og er dermed Elektronikingeniør! Det blev fejret torsdag aften på Brasserie 33, og fredag deltog vi naturligvis i dimissionen. Til lykke Chris, vi er to meget meget glade og stolte forældre :-)))))
Lørdag var vi inviteret til bryllups- og navngivningsfest hos yndlingstræningsmakker Camilla, hendes mand Rune og deres søn Gustav. Det var selvfølgelig en fantastisk fest, hvor alt gik som det skulle, og vejret naturligvis var med dem. Hvis der er nogen der fortjener alt godt, er det de tre! Og vil glemmer ALDRIG Camillas tale og I Wanna Wake Up With You! Vi håber I får et eventyrligt liv og lever lykkeligt til jeres dages end!
Søndag var vi inviteret til Dansk Derby på Klampenborg Galopbane. og det var en dejlig dag. Jeg fik for første gang prøvet at spille på heste, og jeg blev ikke grebet af spilledjævelen – det eneste jeg ”vandt” var penge retur for en hest, som ikke startede. Ellers oplevede vi at hovedløbet, derbyet, blev afgjort efter voldgift, en dramatisk episode med en jockey der sprang af en hest og vist kom grimt til skade, et løb som blev afgjort efter målfoto (og der var ikke mange millimeter mellem de to snuder) og en afslappet og festlig stemning hele dagen. Tak til Annemarie og Jan, som havde inviteret os med.
Christian hentede os, og vi endte med at køre hjem via Saigon på Gammel Kongevej til et herligt vietnamesisk måltid.
Ikke meget hundetræning i denne uge, men jeg håber at tage revanche næste uge, bl.a. er der en nørdprøve 3. juli!

3 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Det lyder nu da som en skøn uge med mange dejlige og livsbekræftende oplevelser. Der er trods alt vigtigere ting i livet end vores hunde - trods alt.
Tillykke med sønnen og hans flotte karakter - wow!

Bluedog sagde ...

Tillykke med den nye konsulentopgave og med Jeres søns flotte karakterer, kan godt forstå I er stolte af ham:o)

Paul sagde ...

Hej Berit og Vicky,
Tusind tak begge to!
Mange hilsner
Paul