søndag den 10. oktober 2010

En herlig dag i Sydkystens Hundeskole!


Morgenturen foregik i meget diset vejr og var efter vores forhold meget sen, jeg tror den var omkring halv otte.
Derefter drog Megan og jeg til Jersie, hvor vi havde aftalt lidt træning med Camilla, som jo skal debutere i LP Eliteklasse på lørdag i Køge.
Derefter stod den på Sydkystens Hundeskole!
Det er vist en offentlig hemmelighed at jeg er stolt af at have været med til at banke Sydkystens Hundeskole op fra ingenting til en seriøs spiller på det brogede marked af udbydere af hundekurser på mindre et år.
I dag var der ”kun” seks hold i gang i Jersie, med aktivitet fra 900 – 1300.
Jeg var som sædvanlig hjælper på Camillas dygtige hvalpe fortsætter hold, et dejligt hold, selvom jeg savnede Mojo …
Det var altså ret diset, og som det kan ses af nedenstående billede var vi nogen der undrede os over hvor Camilla var :-)

Marie skulle starte den praktiske del af sit hvalpehold i dag kl. 12. Vi talte sammen lidt over 10, da jeg lige var kommet hjem, og inden jeg havde set mig om var jeg ansvarlig for ½ enetime fra kl. 11.20, for at gøre en deltager – der ikke havde været med på teoriaftenen – klar til kl. 12.00. Vi nåede det :-)


Marie er 23 år, har 8 års erfaring som hundetræner, og er bare fantastisk til at håndtere mennesker og hunde. Jeg er stolt af alle trænerne i Sydkystens Hundeskole, men at opleve Marie som instruktør var bare en fantastisk oplevelse.

Ingen kommentarer: