søndag den 24. oktober 2010

Gang i træningen igen

Det er rigtigt længe siden jeg har været til træning med både Lille Bjørn og Megan samme dag. Men i dag var dagen, og det føltes ret godt :-)
Søndagene er den store træningsdag i Sydkystens Hundeskole på denne årstid. I dag var ingen undtagelse, i alt 8 hold i gang mellem 9 og 13. Jeg plejer at være medhjælper på Camillas unghundehold, man da der var en del efterårsferieafbud havde jeg fået fri. Så dagens hundeprogram blev følgende:
  • Lille Bjørn var med på Camillas unghunde LP-hold, som er målrettet hunde på vej mod LP1. Lille Bjørn var bare rigtigt flot på, og han kan jo alle øvelserne på et fornuftigt niveau. Jeg har lige nogle kriterier jeg skal have styr på, men generelt går det fint :-) Det fristende ottetal havde Camilla taget med specielt pga. og os og jeg prøvede med massiv lokning – jeg fik hos Piamarie nasset nogle godbidder smurt med leverpostej og fik total kontakt selvom vi gik lige op ad madskålene. Nu skal jeg bare have trappet lokningen ned …
  • Derefter var jeg vikar på Susannes rally øvet hold – Susanne skulle på rallykursus hos Conni :-)))) Jeg havde sammensat nogle meget svære og udfordrende forløb, men de 6 kursister tog det med oprejst pande og gennemførte dem alle med bravur. Lækkert at se!!
  • Derefter kom Megan på banen, og sammen med Charlotte og CJ trænede vi på en meget vanskelig ekspert+ bane. Hold da op hvor er Megan bare skøn at arbejde med!!! Én banegennemgang, med det passende antal belønninger, og så fri til at snuse på det dejlige areal (tak Premack!).
Og så kan jeg forstå på Sofie (ejer af Hasselgaard Træningscenter), at Lille Bjørn og jeg bliver brugt som eksempel på Connis rallykursus ved gennemgang af fristende ottetal, noget med at han er ret underholdende for publikum, men bestemt ikke for sin ejer i den øvelse … Og det er jo så sandt som det er sagt!

Ingen kommentarer: