lørdag den 9. oktober 2010

Rallyprøver i Islandsk Fårehundeklub

Den 13.09 kl. 07:36 skrev Nørd og FaceBook ven Annie Larsen på FaceBook: ”Der er MASSER af ledige pladser ved Rallyprøverne i Nyvangshuse d. 9.oktober:o)” Hvad gør man så? Skriver til Nørdklubben, til rallydeltagere i Sydkystens Hundeskole, tilmelder Lille Bjørn og Megan. Og sikken herlig dag det blev! Annie og de andre arrangører havde sørget for det mest fantastiske prøvevejr. Og deltagerne sørgede for at udnytte de gode betingelser til nogle flotte resultater.

Lille Bjørn og fører er ikke helt enige (foto: Annie Larsen)

Ok, der var en enkelt undtagelse. Lille Bjørn skulle op i øvet klasse. 1. skilt var sit-dæk, det gik fint. 2. skilt var fristende 8-tal, det fik vi kæmpet os igennem, men Lille Bjørns hale røg ned, og da vi kom til tredje skilt (360 grader højre om), var han ikke med længere. Han trak over mod Frank (dommeren), og jeg besluttede at stoppe. Øv.
Men ellers var der en stribe flotte resultater. I begynderklasse kørte Mette virkelig med klatten, og blev 1. og 2. vinder med Coco og O’Malley, som begge fik 100 point, og nu stiller i øvet klasse næste lørdag. Superflot og kæmpestort til lykke. Lone med ESS Meggie fik 95 point og blev RBM. Anne med døve ESS Nullen på 10½ år debuterede med 94 point! Og Gitte & ESS Harley fik 85 point. Meget flot alt sammen!

Præmieoverrækkelse i Ekspertklasse (foto: Annie Larsen)

I ekspertklasse fik Lisa og Louie sin sidste pind og blev en meget fortjent DKRLCH.
Og Megan. Hun var rigtigt veloplagt, og jeg fik varmet hende godt op mens først Conni & Zcarlet og derefter Lisa & Louie var oppe før os. Og så var Megan på fra 1. skilt. God kontakt, og totalt på hele vejen igennem. Det eneste kiks jeg noterede under banegennemgangen var at jeg ramte et skilt med min ene fod … Da jeg var færdig kom Frank Kuhfeld hen og sagde, at det var det bedste han nogensinde havde set os lave! Og vi endte med 99 point (det med skiltet kostede det ene point) og blev 1. vinder på dagen, og fik vores tredje pind. Det bliver man ikke champion af, når alle tre pinde er opnået hos samme dommer, men det betød intet i dag. Det, der virkelig betød noget, var at jeg i dag havde fokus på rallyen, fik varmet Megan ordentlig op, og at hun var glad hele vejen igennem. Det føltes bare … godt!

Megan og fører i flot samarbejde (foto: Annie Larsen)

Jeg har ikke pt. nogle billeder fra dagen - udover ovenstående hugget fra Annies blog - men forhåbentlig kommer der nogle fra Camilla, som fotograferede intensivt hele dagen!
PS: I forlængelse af gårsdagens blog kan jeg nævne at Johanna Allanach – tak!!! – har sagt ja til at dømme rallyprøver den 11. september 2011 i Køge-Herfølge Jagtforening. Jeg har sendt en ansøgning til DKK i dag, og håber at vi kan annoncere prøven i næste uge.

3 kommentarer:

annie sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
annie sagde ...

Tak for god reklame og fint fremmøde, tak især for de fine ærespræmier:o).
Vi forventer at gentage succesen næste efterår. Hold øje med hundewebben:o)

Paul sagde ...

Hej Annie,

Det var bare et rigtigt hyggeligt arrangement, og med fantastiske rammer. Vi kommer gerne igen til næste år, bare det ikke bliver 11.09, hvor Spaniel Klubben holder LP- og rallyprøver :-)))