fredag den 8. oktober 2010

Sydkystens Hundeskole - og årets sidste rallyprøver

Det er godt nok længe siden der er gået så længe mellem mine blogopdateringer. Så jeg må endnu engang give et kort resume af den forløbne uge …

Hundemæssigt har den stået meget i Sydkystens Hundeskoles tegn. I søndags gennemførte vi i alt syv hold i Jersie! Susanne startede sine to rallyhold, Mette havde sit hvalpehold og Barn & Hund, og Camilla sine to unghundehold og et intro til LP-hold. Tirsdag og onsdag begyndte de to indendørs LP-hold, som jeg har ansvaret for. Onsdag var der også teoriaften på Maries hvalpehold, som begynder træningen på søndag. Så vi har 10 hold i gang med egne instruktører. Derudover har vi nogle hold annoncerede med instruktører udefra (spor og HTM), så ja, det går rigtigt godt. På torsdag har vi instruktørmøde, hvor vi skal planlægge den kommende sæson, og der er mange emner der skal på bordet. Superspændende!
Jeg må indrømme at jeg bruger en del mere tid på at træne andre hundeførere end at træne mine egne hunde pt. Det er en kombination af travlhed på diverse arbejdsopgaver og opgaver for Sydkystens Hundeskole.
Og måske også et spørgsmål om manglende lyst pt.? Jeg har dog meldt både Megan og Lille Bjørn til fire rallyprøver den kommende tid:
  • I morgen i Holbæk. Det er for at støtte Annie og Islandsk Fårehundeklub, vi specialklubber må støtte hinanden
  • Næste lørdag er det i Køge, hvor Collie Klubben står for arrangement. Den eneste grund til at vi er tilmeldt er, at Camilla & Emma skal debutere i Eliteklasse i LP, og så ville jeg da også lige op i noget. Men fokus er bestemt på Camilla :-)
  • 19. november skal vi op indendørs til Ophians prøver i Hasselgaard Træningscenter, den eneste af de prøver, vi er tilmeldt, hvor Frank Kuhfeld ikke er dommer. Johanna skal dømme.
  • 11. december til Border Collie Klubbens prøver, igen indendørs.
Målet er helt klart: Lille Bjørn skal bestå hos Johanna og en gang hos Frank. Og Megan skal have mindst 95 hos Johanna. Klare og enkle kriterier for resten af årets prøver!
Og så var det også ugen hvor vi (Spaniel Klubben) fik godkendt at afholde LP-prøve 11. september 2011 i Køge-Herfølge Jagtforening med Marianne Jensen som dommer. Dejligt at være i god tid. Vi forsøger også at afholde en rallyprøve samme dag, vi mangler accept fra den første dommer, vi har spurgt.

Ingen kommentarer: