fredag den 10. juni 2011

Prioritering & rigtige venner


Jeg er officielt en hundenørd (nogle gange omtalt som hr. Übernörd), og det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker at arbejde med mine egne hunde, at hjælpe andre med at træne deres hunde, at arbejde med daglig drift og videreudvikling af Sydkystens Hundeskole – og forskelligt andet hunderelateret :-)
Men jeg er også så heldig at have et arbejde, som jeg brænder endnu mere for – og når der skal prioriteres står arbejdet altid i første række. Når der kan planlægges med en rimelig tidshorisont kan jeg sædvanligvis få de to verdener til at mødes fornuftigt. Men lige nu er jeg i slutfasen af et ret hektisk flytteprojekt, som alt andet må vige for. Virksomheden, som jeg arbejder for, skal flytte fra Glostrup til Ballerup, og det nye domicil (et lejemål) skal inden flytningen undergå en større ombygning, som giver mig en masse spændende udfordringer.
Fx ses på billedet ovenfor hjørnet af en byggeplads, som indenfor helst højst 2 uger skal rumme et detaljeret planlagt arbejdsrum. På den anden side af afskærmningen er en anden virksomhed, som har kunder i dagtimerne, så en del af arbejdet i ”vores” område sker om natten – og med vagt på den anden side. Ikke ret meget overlades til tilfældighederne …
Den oprindelig flytteweekend var 18.-19. juni, men for under 2 uger siden måtte vi justere planen så flytningen nu sker 29. juni – 3. juli.
Det fik lige nogle konsekvenser hundemæssigt. 18.-19. juni er der DTK/DKK-udstillinger og LP-/rallyprøver. Lille Bjørn er tilmeldt udstilling begge dage (det ville Kirsten klare). Da det blev klart at det ikke blev flytteweekend fik jeg efteranmeldt Megan til rallyprøve i Albertslund 18. juni.
Flytningen frem til 3. juli var værre. Uanset hvor omhyggeligt vi planlægger vil der være en masse der ikke fungerer lige efter flytningen, og at projektlederen ikke skulle være til stede dagen efter – 4.-8. juli – er i min verden bare ikke en option.
4. og 6. juli er samtidig de to dage, hvor Sydkystens Hundeskole for længe siden har lovet sig til to arrangementer for Barn og Hund i forbindelse med Solrød Kommunes Sjov Sommer. I kan læse om det tilsvarende arrangement sidst år her, og dermed også forstå hvorfor jeg har det rigtigt dårligt med ikke selv kunne være med. At dette faldt sammen med at flere andre af vores instruktører ikke kunne stille op udgjorde pludselig et reelt problem, som indebar at jeg onsdag aften måtte skrive tril Solrød Kommune, at vi måtte aflyse 4.7, men gennemførte 6.7. Tilmeldingen åbnede i går kl. 18:00, så det var en ret sen aflysning. Og jeg havde det ret skidt med den, skal jeg ikke lægge skjul på. Jeg forestillede mig 20 forventningsfulde børn, der havde glædet sig til nogle sjove og lærerige timer med deres hund, og nu pludselig ikke havde noget at gå til.
Men for at gøre en lang historie kort: I går klokken 16:30 kunne jeg ringe til Solrød Kommune og oplyse, at vi aflyste aflysningen! Vi ville gennemføre begge arrangementer. Der var stor glæde i begge ender af røret :-)
En stor tak til to nørdvenner, som uden tøven trådte til, da vi bad om hjælp! Tak til Susanne Bach og tak til Conni Hansen (fru Übernörd), som naturligvis har fortalt om dette på sin blog.
Og så har Susanne Jervin og jeg haft det sidste koordineringsmøde inden rallyprøven på søndag i Herfølge. Det bliver en stor prøve takket være Trine Dyrgaards imødekommenhed. Og så synes jeg det på flere andre punkter er en ganske særlig prøve:
  • Vi har tre sponsorer med stand! Tak til:
  • Alle seks instruktører og de to bestyrelsesmedlemmer, som ikke er instruktører, fra Sydkystens Hundeskole stiller op til prøverne med i alt 13 hunde
  • Der er mindst 7 hunde der kan blive champions/mestre på dagen – og det håber jeg de gør. Det er dyrt for Sydkystens Hundeskole med de championpokaler, men bare tanken om så mange, der får den sidste pind på vores prøve, kan få mig til at smile.

Ingen kommentarer: