mandag den 13. juni 2011

Årets rallyprøve

Bylgja og Tira, to DKRLCH

Sydkystens Hundeskole afholdt i går det jeg i velkomsten ganske ubeskedent kaldte årets største rallyprøve.
En rallyprøve med 85 deltagende hunde er stort, og den allervigtigste forudsætning for at det er muligt med så mange deltagere er naturligvis at det er en dommer der kan og vil. Og Trine Dyrgaard havde sagt ja til at dømme så mange, og det er vi mange der er rigtigt glade for. Trine er virkelig noget for sig :-) Hun mødte ved 8-tiden og dømte til kl. 17 tror jeg, og hun smilende og hjælpende og skarp i bedømmelserne hele dagen. Det var ligefrem så deltagerne talte om det, og så er det altså ikke helt ringe :-))))
Når det er sagt ligger der naturligvis en masse administration og planlægning bag sådan et arrangement, så jeg vil da gerne i helt tilfældig orden nævne nogen af dem der – udover Trine – gjorde denne dag til den fantastiske succes det blev:
  • Køge-Herfølge Jagtforening, som lagde klubhus til, sørgede for en fantastisk frokost og i øvrigt var et godt cafeteria hele dagen
  • DcH, som stillede deres areal til rådighed
  • Husse, MyDog og PoulG, vores tre sponsorer (nævnt i tidligere blog)
  • Berit Bilde og cancerkort.dk, som mit firma havde købt kot hos til alle deltagere
  • Sarah Stormlund, som havde leveret de fleecetov, som alle deltagerne fik som præmier
  • Alle der havde tilmeldt sig! Jeg har ALDRIG oplevet at få så mange positive tilbagemeldinger både i forbindelse med arrangement og via Facebook og pr. mail efter en prøve. Det er fantastisk!!!
Og så de allervigtigste: Team Jervin! De sørgede for cirka ALT det administrative på dagen. Så hvis deltagerne synes indskrivningen gik nemt og præmieoverrækkelsen kom hurtigt og blev gennemført effektivt – for at nævne noget som jeg selv hæfter mig ved i forbindelse med prøver – så var det fordi det bare kørte 110 % effektivt inde i dommerteltet. Kæmpestor tak til Helen, Hans og Susanne!!!
Og hvad vil jeg ellers huske dagen for?
  • Jeg troede jeg havde varmet Megan godt op, men allerede i første øvelse – fremsending til kegle – gik det galt, og jeg måtte lave øvelsen om. I tredje øvelse - tyskervending – fik hun lavet et underligt spin i vendingen, men jeg valgte ikke at lave øvelsen om. Jeg savnede i den grad opmærksomhed :-( Vi endte med 89 point og 4. vinder).
  • Lille Bjørn var igen dejligt på! Vi missede bakken – vi har bestilt enetime for at få has på denne øvelse! – men holdt ærespladsen, og med 82 point er det Lille Bjørns bedste ekspertklasse hidtil!!!
  • Jeg skrev i ovenfor citerede blog, at der var mindst 7 der kunne blive champions/mestre på dagen. Det endte med at blive 4. Vi var rigtig mange der krydsede fingre for Annie og hendes dejlige Islandske Fårehund Tira – hvor hun virkelig har kæmpet med at få has på at den gør (giver hals) under prøverme. Citat fra Facebook (det er ikke originalt at citere sig selv, men alligevel!): ”Jeg havde placeret mig tæt ved dommerteltet under din banegennemgang, og hold da op hvor var vi stille. Og sjældent har vi klappet så meget som da Tira havde gennemført banen under total tavshed og tæt på perfekt. KÆMPESTORT til lykke med det fantastisk flotte og velfortjente resultat!”
Jeg tror det var dagens største klapsalver!!! De endte med 99 point og 2. vinder i Ekspertklassen kun overgået af Islandsk Fårehund Bylgja med fører Sidsel, som fik 99 point og en bedre tid. Begge blev DKRLCH på dagen og jeg tror begge førere stadig svæver i den syvende himmel.
Se alle resultaterne fra prøven her.

1 kommentar:

annie sagde ...

den bedste rally dag nogensinde. mine arme er først i tastehøjde i dag - tak for et mega godt arrengement:o))) Annie med "Tyste Tira"