fredag den 17. juni 2011

Der sker noget: Megan skal til DM!

”Mit” byggeprojekt skrider frem med hastige skridt. Noget af de herlige ved sådan et projekt er at det er MEGET synligt, om der sker noget. Og med en planlagt indflytning fra den 29. juni og et væld af håndværkere i sving, er det synligt fra dag til dag, hvor store fremskridt der sker. Det føles godt.
Sådan havde jeg det også i går, da jeg satte gang i tre LP-hold, som kun kører over fire torsdage, inden vi slår over på sommertræning. Vejrudsigten var ikke den bedste, men bortset fra det sidste hold blev vi forskånet for regn, men til gengæld kunne vi dér fejre Annie & Tiras rallychampionat med et glas Asti :-)
De fleste af kursister er gengangere fra forrige runde (som sluttede sidste torsdag), andre har jeg haft på tidligere hold og enkelte er helt nye for mig. Det jeg virkelig bemærkede i går var at der hos rigtigt mange hunde var sket meget tydelige fremskridt i forhold til sidst, jeg så dem. Detaljer førerne har kæmpet med er kommet på plads, der er kommet flow i flere sammenhængende momenter, der er mere præcise klik osv. Der sker fremskridt! Og det er som instruktør det der nok tænder mig allermest: kursister der rykker!!
I dag fik jeg besked om at ét af årets mål med mine egne hunde var nået (målene er beskrevet i denne blog): Megan er kvalificeret til DM i championklasse i rally! Der er kommet ok fra DKK for at invitere deltagere med under 95 point, og da Megan har 94 point er den hjemme!
Så hermed er endnu et af spørgsmålene i quizzen for 2011 besvaret.
Billetterne og overnatning er bestilt og vi har også tilmeldt os rallyprøven 28. august. Vi glæder os til at vende tilbage til Bornholm. Kreds 8 er gør et fantastisk arbejde, og vi nyder at komme til deres veltilrettelagte arrangementer. Mit firma er da også sponsor for DM, vi har givet en pokal til hver af de 4 LP-klasser og hver af de 4 rallyklasser.

3 kommentarer:

Ditte sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ditte sagde ...

Glæder os til at se jer :-)

Paul sagde ...

I lige måde Ditte :-)))