tirsdag den 7. juni 2016

Drømme og virkelighed

En skøn tirsdag morgen

Jeg var til en indendørs prøve (eller træning?) med Louise, og pludselig lød det i højtaleren, at Max og jeg samt en anden ekvipage skulle op i næste klasse i FS, den anden havde meldt fra og jeg skulle på nu.

Total panik!!!

Jeg tror nok Louise fandt Max frem, jeg styrtede ud i bilen efter stokken, kunne ikke finde den, tog i stedet en paraply og en anden stok med, havde glemt jakken, overbeviste mig selv om, at så kunne det ikke være en officiel prøve, styrtede ind i hallen … og vågnede badet i sved.

Det var skræmmende livagtigt, og jeg måtte stå op for at falde til ro. Heldigvis kun en drøm.

På lørdag skal Max og jeg til Vejen, for at debutere med nye numre i HTM2 og FS1. Samme dag er vi inviteret til Malmø for at fejre både Frasse og Sandra. Jeg har besluttet at skabe en win-win for mig selv, ved at deltage i begge dele. Når jeg har været oppe anden gang i Vejen tager jeg fasted til Malmø. Da beslutningen først var taget var det nemt, og forløbet af dagen indtil vi er færdige i Vejen er planlagt nøje i mit hoved.

Træningen i denne tid består i ganske korte træningspas med fokus på momenter. Jeg havde valgt en prøveaften fra i går, fordi jeg har mere brug for at arbejde med Max alene, og se ham få det glimt i øjnene, som han kan have og som jeg prøver at få meget mere af.

I går aftes kom det for fuld kraft.

Jeg havde gået HTM- og FS-programmerne uden hund, men med hundene i haven, og både Megan og Max var meget interesserede, Megan lavede den flotteste bak det rigtige sted i HTM-nummeret :-)

Max livede op, legede med Megan og løb rundt og legede med resten af et meget værdsat gummikødben - note til mig selv, find ud af, hvor de er fra og køb flere – som jeg byttede mig til for nogle godbidder.

Så gik vi HTM til musik, og hold da op nogle passager vi fik, men fuldt fokus fra ham, ret lange stræk, godbidder og så leg med kødben til sidst. Derefter præcis det samme med FS.

Det er den bedste opvarmning og den bedste gennemførelse, jeg har oplevet i nyere tid, og det tager jeg lige med i bagagen … For det er præcis den glæde og udstråling fra Max, jeg vil bringe med til prøverne.

Ingen kommentarer: