onsdag den 8. juni 2016

En ganske almindelig træningsaften

En helt almindelig rallybane, med skilte og det hele

Aftenens rallytræning foregik i det dejligste træningsvejr. 16-17 grader, let blæsende, ingen sol.

Vi havde fælles opvarmning, hvor de seks ekvipager udgjorde en bus, og hvor vi skulle bevæge os i forskellige retninger, mens Johanna dirigerede forskellige øvelser. Det er en rigtig god måde på en kontrolleret måde at få arbejdet med at presse hunden, uden at det bliver for svært.

Max var flot på, undtagen da jeg skulle være morsom og spørge om 180 grader omkring skulle være venstre eller højre om, og ikke havde fokus på ham, så smuttede han.

I den individuelle runde arbejdede jeg med starten af HTM-nummeret og fik nogle tips til plan B, hvis Max nu ikke skulle være med fra starten, når nummeret er i gang.

Derefter arbejdede vi med spring ro spring, tysker, dobbeltspring ro dobbeltspring. Tjek, ingen problemer.

Dobbelt slalom, hvor Berith mens vi gik, skulle fortælle, hvilken øvelse vi skulle udføre (jeg havde valgt dobbelttysker og rundt om fører begge højrehandlet), og det gik strygende, bortset fra den ene gang, hvor jeg gik den flotteste dobbelttysker men ikke havde givet kommandoer, så Max var lidt forvirret.

Den fulde bane (!!!) var med ny start (dæk). Jeg havde glemt, hvor svært Max synes, det er at starte så tæt på kanten af banen, men han kom hurtigt med, og gik en ret lækker bane. Fælderne var bl.a. en højrevending foran springet og den store kegle som hente-bringe objekt.

Indimellem fik jeg arbejdet med nogle FS-momenter og lidt bakning væk fra fører.

Lone gav den skønneste kage, fordi hun havde haft en fantastisk weekend, bl.a. på et par af mine kurser på HMC Træningsweekenden.

Det var bare en dejlig træningsaften.

Ingen kommentarer: