lørdag den 4. november 2017

Den gladeste dansebjørn – og om at være 65


Foto: Amanda Jakobsson

I dag fik jeg Amandas optagelse af Lille Bjørns og mit HTM1-nummer i lørdags (link til video), og hold da op en skøn oplevelse. Lille Bjørn er totalt på, halen kører for fuld fart og han er så lækker!!!!

I dag var en ganske stille dag, hvor vi sov længe og gjorde det, som er noget af det allerfedeste ved store oplevelser – at tale om dem bagefter. Den oplevelse vi havde i går på Restaurant Privaten var på meget, meget højt niveau, klassiske retter eksekveret på højt niveau og bestemt et blogindlæg værd :-)
 

Max og jeg eksperimenterede med en fælles selfie.


Eftermiddags lufteturen gik til et af vores favoritsteder i Solrød, og Kirsten tog dette foto, som hun kaldte ”Den 65-årige, der gik tur i mosen...”, med klare litterære associationer.


Jeg fik brændt en CD med et lille udvalg af potentiel musik til FS til Lille Bjørn og Max. Simon Smith er oplagt til Lille Bjørn og jeg hælder altså ret meget til den fulde udgave af When I’m 64 til Max’ FS2. Musikken er skøn og jeg kan sagtens udvikle nummeret, vi brugte i FS1.

Aftensmaden var igen ren forkælelse.


Forret. Croutoner med svampe tapenade med trøfler. I glasset Lillet.


Bøf fra Thiese & Ko, champignonsauce og kartoffeltændstikker. I glasset Director’s Cut Zinfandel 2013.

Det er ikke en tosset måde at starte tilværelsen som på papiret folkepensionist på.

2 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Man bliver da helt glad i låget af at se på Lille Bjørns logrende hale.
Men blogspot og indelejringer af videoer er altså ikke helt gode venner. Hvis man kun klikker på video bliver den yderste højre del af videoen ikke vist på ens skærm (jeg har knækket hvordan man får set den i fuldt format). Måske en god ide også at lægge et link til videoen ind

Paul sagde ...

Tak! Jeg har tilføjet link 😀