torsdag den 9. juli 2020

Ferie og rally


Vi er i en periode, hvor mange er på ferie eller tager på ferie. Jeg har ikke planlagt noget endnu – vi havde en uge på Bornholm sidst i juni – men har diskuteret forskellige muligheder, så der skal nok ske et eller andet.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så har vi mange hverdage, som mange ville kunne misunde os, og opfatte som feriedage. I dag var en af dem.

I går aftes var Kirsten og jeg for første gang til bootcamp hos den fitte coach. Vi er alderspræsidenter med god margen til de mange yngre og unge piger. Det var hårdt, ingen pauser, fuldt knald hele vejen, og vi snød ikke på vægten. Jeg var noget brugt efter træningen, men så var det heller ikke være, og masser af skulderklap til mig selv, for det var egentlig ret godt gået.

Morgenturen i dag var i det dejligste solskinsvejr. Desværre var badebroen og bænken optaget, så vi gik videre til å-udløbet og vendte og tog morgenfotoet på vejens bænk. Max var helt frisk på det, mens Otto hellere ville snuse i omegnen (han var i snor!).

Jeg synes det er blevet et ret fedt billede. Max ligner en, der ejer hele verden, man kan se solen, stranden, fuglene …, det giver ro og glæde at se det billede.


Lidt senere fandt jeg ud af, at jeg for præcis 5 år siden havde taget et morgenbillede ved samme bænk …

Efter morgenmaden gik dagens arbejde i gang, der er ikke vildt meget tryk på pt. og ingen klager over det.

Eftermiddagsturen gik vi i Karlslunde Mose. Køerne er kommet på græs, vi så bl.a. en hejre og en ræv (for første gang).

Jeg kan godt mærke, at der er kommet gang i rallyen igen. Sidste weekend fik jeg lavet mine baner til Bornholm 12. juli. Jeg har i løbet af ugen opdateret lister til DM og Årets Hund i DKK, lavet PM og katalog til Sydkystens Hundeskoles prøver 1. august, fået afklaret diverse vedrørende vores prøve 7. november og også fået arrangeret bemanding til prøven 31. december 2020.

Min udmelding om at have fokus på egne hunde og drosle ned med at være prøveleder er blevet godt modtaget. Pernille Thelin er hyret 1. august og Charlotte Lia 31. december, og jeg glæder mig til at være almindelig deltager til begge prøver.

Vi er i DKK-regi i gang med at se på DM. De sidste kvalifikationsprøver holdes på Bornholm på søndag, jeg skal selv dømme (sammen med Amanda og Ditte), og jeg har opdaterede regneark klar, for der er naturligt stort fokus på den endelige kvalifikationsliste.

Vi er også i gang med at fastlægge dato for dommerelevkurset, det oprindelig blev jo ramt af Corona-nedlukningen, men nu skulle der være gode muligheder for at komme i gang igen.

På træningsfronten er der en masse aftaler i kalenderen, aftaler som både omfatter Max og Otto, og hvor Otto ret sikkert kommer en del i fokus. Liv, Mette og Louise har jeg aftaler med, og der kommer flere til.

Otto skal debutere 1. august, og jeg kan godt se på mine reaktioner på forskellige kommentarer i den forbindelse, at jeg mentalt er helt på plads. Jeg har en aftale med Anja, og den er irreversibel.



Til aften forkælede vi os selv ekstra, en dejlig Principessa (mousserende fra Lombardiet) og til torsken en Brunus Montsant 2016.

En times telefonmøde 19-20, og derefter ren afslapning.

Det kunne til forveksling ligne er feriedag 😉

Ingen kommentarer: