onsdag den 15. juli 2020

Vidunderlig rallytræning … og om at gå til månen



Efter prøverne i weekenden, hvor jeg glemte at gå i mål på den sidste bane, og noterede nogle læringspunkter, har jeg haft to forrygende træningssessioner.


I mandags trænede jeg mig Mette ved Rishøjhallen. Jeg gik banen, som er vist sidst i ovenstående indlæg, med Max, først den fulde bane (en seniorbane + 5 championskilte), derefter den samme bane uden sideskift ved skilt 16, så den sidste del af banen skulle venstrehandles. Mine fokusområder nævnte jeg for Mette inden: roligt førerarbejde, rolige kommandoer, ro ved alle stationære øvelser.

Det blev to meget fine baner, specielt den anden, som er vist ovenfor, var jeg ekstraordinært tilfreds med. Jeg har helt styr på de tekniske fejl, men samarbejdet er 110 %, og Liv sendte noget skøn feedback, da jeg delte videoen med hende efter træningen: ”Den følelse jeg får når jeg ser dem begge er, at I kan gå derfra og til månen - I to er fuldstændig sammen.”



Otto og jeg gik en bane, som Mette havde designet, en af de længere, så der kom en del belønninger. Ottos fokus var rigtigt godt, motivationen som den skulle være, men der manglede nok en lille smule opvarmning.

I dag mødtes Liv og jeg i Osted, og det var en mindst lige så skøn træningsomgang.

Jeg havde gjort ekspertbane 1 fra i søndags klar, og Liv havde gjort en begynderbane klar.


For første gang i meget lang tid oplevede jeg decideret snus fra Max’ side i starten – det var en fin anledning til at tale strategi i den forbindelse bagefter – men han var hurtigt på igen, og resten af banen kørte bare. Efter at have fået feedback tog jeg den igen, med højre start, og Max var 100 % på og vidunderlig at arbejde med. Jeg kunne næsten fysisk mærke min indre ro, og glæden ved at gå med Max.


Den kunne kun overgås af én ting: at gå begynderbanen med Otto. Fint varmet op, og vi gik en skøn bane. Det samarbejde vi har, hans intense og fokuserede blik, det er usigeligt smukt, og jeg var helt klar til at tude af glæde bagefter. Liv fremhævede kontakten mellem øvelsen, Otto er kun fokuseret på mig under transporten, og det bliver bare ikke skønnere.

Min plan er at blive med ham i begynderklasse rigtigt længe, vi skal have en masse dejlige oplevelser sammen på banen, og det er en helt anden tilgang end jeg har haft tidligere, hvor point, titler og oprykning også kunne komme i spil. Det giver en skøn ro inden vi skal debutere, for jeg har nu flere gange sat ord på, hvordan Otto og jeg skal have det sammen, hvordan jeg vil have han skal se ud, og det handler om 100 % motivation og glæde.

En træningsformiddag som denne er ren magi.

Ingen kommentarer: