onsdag den 22. juli 2020

Fedeste fotooplevelse ever!

Det er hårdt arbejde at være til den Fedeste fotooplevelse ever 😊(Hundefoto.nu)
Søndag aften opstod ideen ret spontant: Anita, Amanda og jeg skrev sammen om en fotosession med alle 5 hunde hos Camilla. Vi skrev til Camilla (Hundefoto.nu) og vupti, så var en aftale klar.

I går morges mødtes vi kl. 7 ved et område lige ved Hotel Comwell i Køge i (næsten) perfekt fotovejr – Camilla er ikke nem at gøre tilfreds i den henseende 😊

Jeg har været til en håndfuld (eller flere?) fotosessioner hos Camilla efterhånden, og det har altid været gode oplevelser, og der er kommet mange gode fotos ud af det.

I går var det bare ekstraordinært godt. Camilla har selvfølgelig altid en masse tanker om, hvordan forløbet skal være, og hvilke opstillinger der skal fotograferes. Hun kender også Anita, Amanda og mig og vores hunde, og vi er alle opmærksomme på, hvor der kræves en ekstra indsats for at få et godt foto. Og i går gik det hele så op en højere enhed!

Anita med Django og Osseau, Amanda med Dumle og Paul med Otto og Max (Hundefoto.nu)
Der blev taget individuelle/gruppe fotos af hundene i sit og dæk, hundene med førere, hundene i løb, os alle på én gang og fri ved fod fotos med enkelte og to hunde. Pludselig var to timer fløjet afsted på allerbedste vis.

Jeg har siddet og bladret gennem de 117 fotos, som Camilla har valgt ud, og er vildt imponeret: det ene mere fantastiske foto efter det andet, jeg synes virkelig Camilla har overgået sig selv!!!

Mange af situationerne krævede en anelse (hmmm) forberedelse og en del gentagelser, og der blev grinet en del undervejs. For selve forløbet er en fantastisk oplevelse i sig selv.

Dobbelt fri ved fod (Hundefoto.nu)
Jeg har valgt tre fotos ud i dag, der kommer flere de kommende dage, og lur mig om Anita og Amanda ikke også lægger nogle ud.

Tak til jer alle for en SKØN oplevelse 💖

Ingen kommentarer: