fredag den 27. november 2020

Rally her og der og allevegne

Fredag morgen

Tirsdag går jeg fast til NW-træning hos Merete, og det har jeg gjort længe. I tirsdags var træningen igen i Solrød området omkring Rådhuset og Biblioteket. Både Otto og Max gik fantastisk. Der er mange forskelle på de tos adfærd, men de er begge meget dygtige. Jeg kunne komme med nogen detaljer, men det hører ikke til i et indlæg med den overskrift 😊

Jeg hastede hjem til møde i FCI’s rallyudvalg, hvor vi er ved at have styr på øvelserne i FCI’s rallyprogram og skal til at arbejde med regler og bedømmelser.

Onsdag lagde Kirsten og jeg en krans på Bradleighs grav, det er ikke til at fatte at det er 11 år siden han døde.

Onsdag aftens Bootcamp var med kun 6 deltagere, men ikke mindre hyggeligt af den grund. Vi fik talt om mad og jul under træningen. Kirsten og jeg tog hjem til hjemmelavede burgere!

Torsdag gik turen omkring DKK fra morgenstunden, jeg skulle tale med Lonni om noget rally, hente noget, og mens vi talte, kunne LeeLoo og Otto lege 😉

Bagefter skulle jeg besøge Anita og Girah, superhyggeligt, og Girah fik hilst på Otto og Max. Max var ophøjet ligeglad med ham, Otto var overvældende, men efter en halv times tid kunne de gå pænt ved siden af hinanden.

Om aftenen var der møde i NKU’s rallyudvalg, hvor vi bl.a. talte om uddannelse af dommere til nordisk klasse og design af baner. Et andet af punkterne på dagsorden var gensidig orientering om rallysituationen i de respektive lande, og den er ikke opmuntrende … Jeg synes vi i DKK håndterer situationen fint under de givne omstændigheder.

Prøven 29.12 er fyldt, og dobbeltprøven 27.12 bliver det forhåbentlig også. Vi har åbnet for tilmelding i begynderklasse, fordi der ikke er kommet så mange tilmeldinger som håbet på i champion, senior og ekspert, så vi skal nok få fyldt.

I dag havde jeg fri.

En skøn morgentur.

Jeg havde en træningsaftale med Mette, Boogie og Eddie i Roskilde.

Vi startede med en luftetur med alle hundene. Derefter stillede vi en bane op, som jeg havde designet. En begynderbane med 18 skilte heraf 9 stationære mener jeg. Otto gik som en drøm! Jeg blev mindet om, hvor jeg skal holde hænderne, og om at fastholde hans fokus, når vi er færdige med en stationær øvelse.

Banen blev justeret en anelse, så det blev en championbane, og Max gik også som en drøm. Men jeg blev mindet om at STÅ ikke er generaliseret nok


Eftermiddagsturen blev klaret lige inden solen gik ned.


En usædvanlig lækker IPA No. 13 fra Collective Arts Brewing i Canada inden aftensmaden.


Aftensmaden var teriyaki marineret laks med asiatisk salat, akkompagneret af Weingut Beck, Chardonnay Bambule! 2017, en fantastisk naturvin!!!

Jeg har gjort klar til en hyggelig rallylørdag på Bornholm sammen med Lonni. Vi (=jeg) har signaleret lidt usikkerhed omkring deltagelsen i prøverne, men først på ugen skar Lonni igennem, og vi tager naturligvis afsted 😊

Det er selvfølgelig en rallyprøve under Covid-19 omstændigheder, så når Lonni og jeg har været oppe i championklasse er der en lang pause inden vi skal tilbage, så jeg kan gå op med Otto. Den pause bliver udnyttet til dels frokost i Det Røde Pakhus, dels besøg i Torvehal Bornholm.

Det skal nok blive en dejlig dag!

Ingen kommentarer: