søndag den 14. februar 2021

DKK-rallyprøver i weekenden og planer

Solen var skøn, men som man kan se var der koldt i skyggen :-)

I denne weekend afviklede DKK igen to rallyprøver. Vi har fået lov at afholde prøverne på arealet ved Sydkystens Privatskole, og der er en perfekt bane, indhegnet med kunstgræs, som er blevet meget positivt modtaget af deltagerne. I går var der begynder, øvet og ekspert, i dag champion, senior, ekspert og øvet. I alt 49 ekvipager.

Banegennemgang seniorklasse søndag, Lonni bruger det forhåndenværende sekretærbord!

I dag var Lonni sekretær, og det er hun også ved de kommende prøver de 21., 27. og 28. februar. Det betyder at vi får et meget bedre flow. I går skulle jeg efter den sidste bedømmelse i hver runde udfylde resultatbøger og gøre klar til at uddele præmier; jeg spøgte med, at det var ekstra besværligt, fordi der både var et par RBM og en enkelt RØM i går og sørme også nogle certifikater.

Nu kunne vi overrække bøger og præmier lige så snart Lonni havde fået sidste dommerseddel. I dag fik vi 20 ekvipager i fire klasser igennem på 2½ time, og det var skønt.

Ekspertbanen lørdag

Vi var sandelig også begunstiget af det skønneste vejr. Det kan godt være det var koldt fra morgenstunden, med temperaturer på omring minus 10 grader, men det steg hurtigt, og det blev ret lunt i solen.

Vi har fået ret mange positive tilbagemeldinger om prøverne, og det er jeg MEGET glad for. Det var lidt et eksperiment, men det fungerer, og set fra deltagersynsvinkel er det meget populært at det er et drive-in-arrangement, hvor man kommer til et specifikt tidspunkt, er til banegennemgang med højst 5 tilsammen, har fået banerne på forhånd, og skal forlade området når det er har været præmieoverrækkelse for den gruppe, man er oppe med. Vi fortsætter helt sikkert med denne form for prøver, så længe det giver mening.

Der var 3 x 100 point denne weekend, Liv & Choice fik et certifikat i ekspertklasse i går, og Mette & Merlin og Christina & Tempo fik max i championklasse i dag. Louise & Cherie fik 97 og blev 3. vinder i dag og fik dermed endelig DKRSCH-titlen, de har allerede fire supercerter hos Conni, og skulle bruge ét hos en anden dommer 😉

Johanna dømmer færdighedsprøver i Solrød næste lørdag og jeg har tilmeldt mig med Otto, og vi er i fuld gang med at genopfriske færdighederne 😊

I næste uge står der udover 3 rallyudvalgsmøder (NKU, FCI, DKK) nogle enetimer på programmet, NW (for at holde os i gang) og FP (for lige at få det rettet fokus inden lørdag), og så rally med begge hundene lørdag hos Camilla Schapel.

Ingen kommentarer: