onsdag den 10. februar 2021

Arbejde, ferie, film, fitness, hunde, mad og rally

Fra frokostpausen i dag

Hvad går tiden med? Jeg noterede nogle stikord, og her kommer en kort status over mit liv lige nu 😊 

Arbejde

Det er 11 måneder siden jeg sidst var fysisk på arbejde i Nets. Det kan der siges meget om, men grundlæggende har jeg det rigtigt godt med det. Jeg får udført mine opgaver, og jeg er ikke en af dem, der bliver stresset over ikke at omgås mine kolleger fysisk i det daglige. 

Ferie

Vi har endelig fået sommerferien på plads. Igen i går har vi planlagt sommerferie på Bornholm sammen med svenskerne. En uges ferie i sommerhus og lejlighed lige op ad hinanden, det bliver skønt.

Film

Jeg har virkelig fået gang i min ungdoms filmnørderi igen. Jeg har fået set en del film i år, som man kan se på min Filmblog, hvor jeg skriver kort om dem alle. Det var herligt at opleve de fleste af Rouben Mamoulians tidlige film igen, og i den forbindelse blev jeg opmærksom på Pre-code, og en helt ny verden har åbnet sig for mig. Jeg har selv en pæn samling DVD’er at vælge imellem, jeg har fundet en del fine kilder, som tilbyder pre-code og andre interessante film samt anmeldelser af filmene og en del Facebook-gruppe med fokus på stumfilm og pre-code. Skønt. 

Hver film nyder jeg i fulde drag, mange er gensyn fra for rigtigt mange år siden, og jeg kombinerer det at se filmene med at læse om filmen og samtiden, og bliver klogere på det hele tror jeg. 

Fitness

Det er præcis 14 dage siden jeg fik det famøse knæk i venstre knæ. Siden er det kun gået fremad. Jeg har fulgt Trines (min osteopats) råd, og fremskridtene har været markante. I dag gennemførte jeg tæt på en normal runde fitnesstræning, det eneste jeg skal være specielt opmærksom på, er ikke at lave pludselige bevægelser med venstre ben/knæ, og jeg skal være forsigtig, når jeg lægger mig og rejser mig. Jeg føler selv, at jeg er tilbage stort set hvor jeg var for 15 dage siden, og det er dejligt. Vi fortsætter træningen på Tinas minicamps, to gange om ugen 17:00-17:55, og stort set uanset vejret.

Hunde

Hundetræningen er ikke på det niveau, jeg kunne have ønsket mig, men der sker da noget. Otto, Max og jeg er startet på rallytræning hos Camilla Schapel, som nævnt i forrige blog, der er planer for yderligere rallytræning, og vi går så småt i gang med NW-træningen igen.

Jeg er seriøst gået i gang med træningen på Solveigs Bakpartskontroll og rygging på fot online-kursus, selvom jeg generelt har det lidt anstrengt med online-træningen, ikke som princip, men i forhold til mig selv, jeg har det bedre med at have en træner fysisk til at udfordre mig 😉

Mad

Vi lever godt, og det vil vi fortsat gøre 😉 Jeg skriver om gode oplevelser i min Madblog, og lur mig om der ikke kommer en på søndag. Vi har nemlig bestilt hele udtrækket hos Henrik i Strøby Egede Forsamlingshus 1942 på lørdag. Henrik er også sommelier, og vi har lokket ham til at vælge et par gode vine til, og ser frem til en fantastisk aften herhjemme.

Rally

Jeg må indrømme, at jeg blev lidt træt, da jeg tjekkede kalenderen for den kommende uge, og fandt ud af at der er rallyudvalgsmøder i morgen (DKK), på mandag (NKU), på onsdag (FCI) og på torsdag (DKK). Men det positive er, når det nu skal være, at det er digitale møder, og de mange møder er naturligvis ”prisen” for at have indflydelse, så skal man bare være med.

I weekenden skal jeg dømme to rallyprøver, og de kommende to weekender yderligere tre. Det er DKKs ”det-kan-godt-lade-sig-gøre ”-prøver, og der er stadig ledige pladser til de næste tre prøver. Deltagerne er glade, og jeg synes det er fedt at få lov at dømme nogle ganske overskuelige prøver.

Ingen kommentarer: