fredag den 16. juni 2023

Otto 4 år

Otto (Hundefoto)

Otto fylder 4 år i dag og jeg har hygget mig med at mindes, hvad er er sket det sidste år. 

14 rallyprøver er det blevet til. Det jeg specielt har noteret mig, er at 4 af prøverne har været med leg på banen, jeg har virkelig haft fokus på motivationen. Vi fik pæne placeringer til nogle kvalifikationsprøver til Årets Hund og kom med til finalen, hvor jeg fik stor anerkendelse for, at legetøjet blev trukket da vi gik over kantbåndet og vi legede os igennem banen, en dejlig oplevelse. 


Vi gik to fantastiske baner på Samsø og vandt det fine trofæ som samlet vinder af Øvet klasse. 


Og vi havde to hyggelige ture til Sverige med Anita & Girah, som resulterede i en RLD N titel til begge hunde, og den ene prøve i Skurup resulterede ovenikøbet i en 1. vinder ud af 27, en virkelig overvældende bonus. 


Vi har været til 4 NW1-prøver, og den sidste udløste Guldtitlen. 

Vi hygger også med Sirius, jeg synes det er oplagt i de fleste tilfælde at tilmelde både Otto og Max til de sammen Sirius-aktiviteter. Vi har fire titler allerede og Otto er ligesom Max tilmeldt Sirius Tricksstjerne – begynder, Sirius LP Begynder Stjerne og Sirius Marathon Sniffs Challenge 2023 og desuden HTM1 Sirius Alice HTM Challenge 2023. 

Jeg skrev lidt om planerne med Otto i indlægget Otto - FLIP - Rally

Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg naturligvis vil fortsætte med ham i Rally, men vi rykker ikke i Ekspertklasse før vi er klar til det. Klar betyder at vi skal have fokus på at bevare motivationen også i længere passager, arbejde med præcisionen i de stationære øvelser og i fri ved foden. 

Nogle af dyderne har Megan, Lille Bjørn og Otto haft med fra LP, og det er baggrunden for at jeg nu med stor entusiasme er gået i gang med LP med Otto. 

Derudover vil arbejde med Alice helt sikkert give bonus i form af nørderi på en anden måde end Otto og jeg har været vant til, og det kan vi kun blive bedre af 😉 

Til en start har jeg fundet musik, som jeg tror er egnet, og jeg har lånt en e-bogs udgave af Mogens Boisens dansker oversættelse, for at få ideer til programmet. Jeg har jo prøvet det mange gange før, jeg kan mærke, at jeg glæder mig rigtigt meget. 

Jeg har det bedst mulige udgangspunkt med jordens gladeste, mest energiske, søde, lærenemme og ivrige hund, med en skarp hjerne, og fantastisk fokus på mig – så jeg skal virkelig være på dupperne for at kunne følge med. Hvor heldig har man lov at være? 💓💓💓

Ingen kommentarer: