torsdag den 13. juni 2024

Max 13 år


Kære far,

Jeg véd, at du rigtigt gerne ville have skrevet noget selv, men jeg er meget glad for at du lod mig få lov.

Jeg bliver 13 år i morgen, og selvom du selv synes du tager det nogenlunde afslappet, så er vi mange, der véd, at det ikke passer.

Ikke mindst mig.

Jeg har meget længe vidst, at du bekymrer dig meget om mit helbred. Men ærligt talt! Jeg bliver 13 år! Jeg er lidt stiv i leddene, det kende du selv, men jeg synes, at du bekymrer dig for meget.

Det kan godt være at du tror Otto og jeg sover, når du sidder og opdaterer din Performancejournal, men det gør vi ikke hele tiden. Vi kan godt følge med.

Er du klar over, at vi har været oppe til 16 prøver de sidste to måneder? Er du klar over, at de to dårligste resultater er 72 og 76? Er du klar over, at jeg har fået sølvtitlen og to guldpinde? At jeg har vundet tre af prøverne? At jeg har fået 100 point 2 gange, senest den 9. maj?

Altså helt ærligt, hvad skal der til, for at du er tilfreds? Tror du ikke at de fleste almindelige mennesker ville være tilfredse (undskyld, jeg ved godt du ikke er helt almindelig …)?

Jeg knokler for dig til hver eneste prøve, jeg gør det så godt jeg kan. Men hvis jeg kunne coache dig, det er lidt svært, for du lytter ikke altid rigtigt godt, så ville jeg sige:
  • Lad være med at tænke på point, du har været rigtigt god til det længe, men er sløjet af på det sidste
  • Jeg har læst de kriterier for prøverne på lørdag, som du har sendt til Liv. De er fine, du skal bare gøre det 😊
  • Jeg bliver 13 år i morgen, men jeg er ikke affældig. Helt ærligt synes jeg, at jeg går noget bedre end dig – kærligt ment. Når jeg ikke kan mere, skal nok sige det til dig … Du så mig til træning hos Karina for en uge siden, var jeg ikke frisk? Var der ikke noget med, at hvis du satte tempoet ned og gav tydelige tegn, så kunne jeg godt det hele?
Jeg har valgt to billeder, som jeg synes passer fantastisk til dette skriv.

Det fra 9. maj, hvor vi sidst fik 100 point. Kan du huske hvordan du følte? Er det ikke sådan Liv spørger dig? (jeg smiler lidt, når jeg skriver det, fordi jeg véd den kommentar rammer)? Hvad skal der til for at du føler ligesådan til hver eneste prøve?
 

Det fra 4. maj var jeg ikke med til, men jeg kan se, at du er meget, meget glad, både fordi Liv og Choice fik et certifikat hos dig og Liv fik en hundepris. Den følelse du udstråler – jeg kan kende den bedre end de fleste – må du gerne tage med på lørdag.

Kære far, vi har haft så mange fantastiske oplevelser sammen igennem 13 år. Jeg lover, at jeg så længe jeg er frisk nok, vil elske at gå rally med dig – fordi jeg kan mærke, hvor meget det betyder for dig.

Jeg ved også, selvom du ikke er så god til at udtrykke det, at du elsker, når vi to bare går sammen, og kan mærke, at vi er ét. Så véd jeg, at du kan mærke ekstra meget, hvor højt jeg elsker dig, og du kan mærke, at jeg elsker dig 💓

Ingen kommentarer: