mandag den 24. juni 2024

Rally i Bårse 23. juni 2024

Sponsorpræmier til Otto og fører fra Møns Bank og Den lille slikfabrik

Jeg har tidligere i dag lagt et blogindlæg ud om den fantastiske opbakning til at skaffe midler til Julekurven 9.500 kr. til Julekurven i Præstø – rally i Bårse 23. juni 2024

Men jeg vil gerne dele lidt andet fra prøven.

Dejligt prøveareal

Det er vores første prøve på Bårse Stadion, men bestemt ikke den sidste. Håndboldbanen, som den kaldes, er som skabt til en dobbeltprøve. Vi evaluerede lidt efter dagen og blev enige om, at de to ringe en anden gang skal placeres bagest (ud mod vejen), fordi der var en del forstyrrelser, når alle skulle forbi den nærmeste ring, når de gik til og fra bilerne. 

Der er masser af plads til parkering, gode toiletforhold, vand til hundene, et stort areal hvor hundene kan luftes – og Stadion ligger let tilgængeligt godt en kilometer fra motorvejsafkørslen. 

Jeg har fået en masse positiv feedback om arrangementet, ikke bare de flotte præmier, men også afviklingen. 

To dygtigere dommere (Janne og Stine) og to dygtige sekretærer (Conni og Katrine), så kører det bare!

Tidsplanen holdt ikke helt, vi var mindst ½ time foran til sidst, det skyldes klasseskifter, så vi i stedet for at have en championklasse med noget færre deltagere end ekspertklassen, havde to lige store klasser. Det gør det meget nemmere at afvikle parallelt.


Jeg dømte selv den ene championklasse (så Stine kunne gå op), og det var hyggeligt med to debutanter i klassen, og lidt overraskende at en klasse med 6 champions kunne vindes med 92 point. Men der var lidt forskelligt der drillede på dagen. Fx var der kun én der ikke fik fratræk ved fremsendelse til kegle.

Jeg var oppe til begge prøver med både Max og Otto. 

Den første prøve med Max (hos Stine), var ok. Der var et sideskift om kegle mod hækken, og Max lignede grangivelig en, der ville være løbet ud for at markere, så der kom lige en myndig fører på banen. Ommeren lykkedes mens den næste øvelse (dobbelt synkron) mistede vi – jeg er bagefter kommet til at tænke på, at jeg fik givet en forkert kommando begge gange, det ville forklare hvorfor Max reagerede som han gjorde 😊 Resten af banen var fin, og flot feedback fra Stine, fedt. 

Banen hos Janne var noget ganske andet, Max var helt væk fra starten – og en mere nærværende fører havde nok stoppet, men ikke jeg ☹ Godt 3 minutter på banen med en åbenlyst uoplagt hund var for dumt. 

Jeg har ikke nogen god forklaring. Kirsten hentede Max og havde Otto med. Hun fortalte, da jeg kom hjem, at Max havde virket ualmindeligt træt, han var gået i seng (han har mange!) da de kom hjem, og vågnede første 4 timer efter. Og så lå han jo også i bilen med udsigt til alle, der kom og gik, og det var jo ikke så fikst, når formålet var, at han skulle have ro. Note til mig selv: Max er 13 år, han har brug for meget hvile … 

Vi modtog flotte sponsorpræmier for samlet at blive nr. 4. Et gavekort fra Sjæl og Sans samt slik fra Den lille slikfabrik.

Sponsorpræmier til Max og fører fra Sjæl og Sans og Den lille slikfabrik

Otto strålede! 

Jeg varmede ham godt op ved at lege med ham på idrætspladsen, kaste legetøj, bytte legetøj, fuld fart på. Noget at drikke og så sidde på skødet til vi skulle ind. 

Den første bane hos Janne var han som en drøm at gå med. Han var der hele tiden, kun sidste øvelse (bak) var han lidt væk, og vi måtte lave den om. Jannes feedback var den smukkeste jeg kunne tænke mig: hun sagde at Otto og jeg gik, som når jeg gik bedst med Max. 

Samme opvarmning inden bane to hos Stine og igen var Otto som en drøm at gå med. Det føltes eventyrligt godt. Der var et indkald fra dæk, hvor han var kommet lidt for tidligt op, men hvem bryder sig om det, når han har performet så godt? 

To fantastiske banegennemgang og to virkeligt fede følelser. 

Som bonus fik vi to sølvpinde og blev nr. 6 sammenlagt. Vi fik en sponsorpræmie, et håndklæde, fra Møns Bank samt slik fra Den lille slikfabrik.

Ingen kommentarer: