fredag den 17. juli 2020

Når tingene spiller


Jeg kunne have kaldt indlægget for status, men det lyder ærligt talt kedeligt.

Så, hvordan ser tingene ud lige nu?

Max er i sit livs form, og vi har et perfekt samarbejde. Jeg véd præcis hvad der skal til, for at vi går fantastisk sammen, og jeg véd, hvad der kan få ham til at slå fra. Det går godt det meste af tiden, men jeg er langtfra perfekt, så der er hele tiden noget at finpudse.

I dag havde Mette og jeg en træningsaftale i Osted, det var meget varmt, jeg havde det rigeligt varmt, og det var ikke mærkeligt at hundene pustede lidt. Men de gik fantastisk.

Jeg havde gjort Amandas anden championbane fra Østerlars klar, og målet var, at komme i mål 😊


Mette havde gjort en ganske kringlet begynderbane klar. 15 skilte, 1 stationært og ellers en masse flow med bl.a. slalom, højrespiral, dobbeltslalom og 8-tal.

Jeg gik en runde på arealet, da vi ankom, derefter stillede vi baner op, og jeg startede med Otto på begynderbanen. Der manglede lidt koncentration, da vi gik ind på banen, så jeg lavede starten om, men så gik det også superflot. Jeg havde så meget fokus på Otto, at jeg fik taget lidt ekstra runder i spiralen, men Ottos fokus var superflot. Endnu en skøn banegennemgang med ham!!!


Det var virkelig varmt, så jeg besluttede at tage en kort opvarmning med Max, og det var ikke det rigtige valg. Han var ikke rigtigt på, så jeg afbrød da vi kom cirka en tredjedel ind på banen, løb ud og legede med ham, og så gik vi i gang igen. Totalt flot fokus, og det føltes vidunderligt.



Vi kom i mål, og jeg havde den allerbedste følelse i kroppen.

Otto fik endnu en runde, han pustede noget, men han gik superskarpt. Videoen viser hans fokus, det er vidunderligt.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at konkurrencerne kommer i gang igen, vi har fået tilmeldt en del: Max og jeg i championklasse, Otto i begynderklasse, og Max og Mathilde i juniorklasse.

Jeg har haft ret meget fokus på Otto på det sidste, og på prøverne på Bornholm med Max, og jeg har helt glemt at nævne nogle vigtige resultater 😉 Max blev nr. 8 ved i den første championklasse på Bornholm, og fik dermed 3 point til Årets Hund. Og Mathilde og Max er kvalificeret til DM i juniorklasse, for tredje år i træk, kæmpestort tillykke med det Mathilde!!!

Træningen har over sommeren været træning med en makker pr. gang, og det har været skønt, og jeg håber det fortsætter Amanda, Christina, Liv, Lonni, Mette …

Jeg har tilmeldt Max et championhold hos Conni, vi fortsætter NW-træningen hos Merete, og vi genopfrisker vores FS2 til When I’m 64 til Samsø.

Otto er forhåbentlig kommet på et onlinekursus i færdighedsprøve 1 hos Anja og Johanna, vi fortsætter også NW-træningen hos Merete, og så går vi og lurer på noget FS1-agtigt, med forventet debut på Samsø. Lonni har fundet en masse musikforslag, og jeg skal bare finde det helt rigtige.

Mentalt har jeg aldrig følt mig så velfunderet som nu. Jeg har en coachingaftale med Anja 5. august, meget bevidst valgt lige efter Ottos debut i rally, og som altid vil jeg være velforberedt og se frem til, hvordan jeg kan udvikle mig videre.

Hvis jeg skal konkludere på ovenstående, kan det siges kort: Jeg er privilegeret ad helvede til. Jeg har to fantastiske hunde. Jeg har fantastiske træningsmakkere. Jeg kan tilmelde mig prøver og træning, som passer perfekt til mig, hos de allerbedste trænere. Jeg har 100 % opbakning på hjemmefronten. Jeg er SÅ heldig og jeg værdsætter det bare så meget.


PS: Hundene var superfriske til aften :-)

Ingen kommentarer: