mandag den 6. juli 2020

Rally med masser af forstyrrelser


Gårsdagens bedste minde på Facebook er vist for oven. Det er taget for fem år siden og viser Lille Bjørn, Max og Megan henholdsvis 8, 4 og 12 år.

Jeg bliver altid i godt humør af de billeder og tankerne kan let flyde, og minderne vælte frem.


I morgen tog jeg dette foto på badebroen. Det viser Otto 1 år og Max 9 år.

Ottos debut til en officiel rallyprøver ligger tæt på, det er den 1. august, og vi fortsætter ufortrødent træningen, som primært bistår i miljøtræning (motivation og fokus), sekundært i arbejde med specifikke momenter.


Den ugentlige træning med Christina og Tempo var flyttet frem til sidst på eftermiddagen. Jeg havde lavet en kort men svær championbane; 8 øvelser, sideskift foran, to sideskift omkring kegle, bakke 1-2-3, bakke 1-2, bakke 3, 3 skridt til venstre med og uden stop. Den modsatte vej var der 8 begynderskilte.

Efter ordentlig opvarmning gik jeg championbanen med Max, og det var så fedt. Totalt fokus og meget præcist.

Så kom Otto og fik resten af træningstiden. Det var svært! Masser af distraktioner i underlaget, Tempo, trafik osv. Så der blev brugt meget tid på at belønne for fokus og ganske korte fri ved fod passager. Siden gik vi lidt længere stræk, men det var helt klart det mest udfordrende sted vi har trænet.

Til sidst havde vi fokus på dæk i forskellige varianter, med masser af input fra Christina, det bliver ugens kampagne øvelse 😊

Vigtigst af det hele: Otto var totalt på, meget ivrig og meget glad.

Hjemturen var lang … Christina gav mig to nybagte boller med hjem, og de duftede fantastisk 😉


Vi fik dem med smør og nyslynget honning fra Bornholm til aftenkaffen, hold da op, hvor var det godt!

Ingen kommentarer: