søndag den 26. juli 2020

Rally, rallytræning, fitness og livsnydelse

Otto (Hundefoto.nu)
Der er god gang i rallyen igen. I næste weekend arrangerer Sydkystens Hundeskole prøver lørdag, og jeg skal dømme for Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde søndag. Den følgende weekend skal jeg på forlænget weekend til Bornholm med prøver lørdag og søndag. Den efterfølgende weekend er der kursus for kommende rallydommere lørdag og HMC holder rallyprøver søndag i Roskilde.

Max på blæsende morgentur
Min rallytræning er kommet i en god gænge. Jeg træner med flere andre en del forskellige steder, primært med fokus på noget prøveagtigt, og desuden er der naturligvis træning af detaljer.

Max (Hundefoto.nu)
Jeg har træning på mandag, tirsdag og onsdag, og lørdag, hvor jeg ”normalt” ville være prøveleder, er alt lagt i de bedste hænder, så jeg bare skal tænke på at skulle gå op.

Jeg er også begyndt at se på et FS-program med Otto, jeg har fundet noget musik, som skal testes, og vi skal begynde at kæde nogle tricks. Det er kun i sin spæde start, men jeg glæder mig til at tage hul på denne del af hundesportsverdenen med Otto.

Efter dagens bootcamp
I juli er Kirsten og jeg tilmeldt en bootcamp med Amalie som instruktør hos Den fitte coach. Det slutter på onsdag, og har været et skønt forløb, hvor jeg synes Kirsten og jeg sagtens har kunnet været med, selvom de andre er meget yngre end os. Man kan vist ikke rigtigt se det på billedet, men det regnede lidt under dagens træning, og det var egentlig meget rart. Vi har været godt svedige efter hver træning, og følt, at vi virkelig gjorde noget for at holde os fitte!

Fajitabowl med kylling, i glasset Margarita
Vi har som altid fået noget lækker mad i weekenden, vi har eksperimenteret med at få cocktails til i stedet for vin, og det var bestemt ikke dumt.

Champagne Margarita

Ingen kommentarer: