mandag den 27. juli 2020

Træning af starter

Fokuseret Otto (Hundefoto.nu)
I dag havde jeg en aftale med Anita om at træne rallystarter, og heldigvis havde Amanda også mulighed for at være med, så det blev fremragende træning med Otto!

Ved tidligere træninger har jeg bemærket, at der kan mangle lidt fokus mellem start og det første skilt, så det havde vi fokus på først.

Opstilling til træning af starter
Opstillingen var simpel, som man kan se på fotoet: kantbånd, startskilt, og så lidt kegler og skilteholdere og et målskilt.

Hele opvarmningsritualet havde jeg styr på og gennemførte som planlagt, Anita kaldte ind som til en prøve, og så havde Otto og jeg tre perfekte starter: Mit kriterie var, at vi kunne starte banen, og få en sit foran. 3 ud af 4 skulle være ok. Og det var de 😊

Otto (Hundefoto.nu)
Så fortsatte vi med flere runder med lidt længere forløb, hvor Anita i forbindelse med hver øvelse skulle fortælle, hvor jeg skulle udføre den næste, og hvad det skulle være. Midt i den allerførste øvelse, dobbeltslalom, hørte jeg Anita sige noget, som jeg ikke forstod, indtil det pludselig gik op for mig, at hun sagde BELØN, for Otto havde det mest fantastiske fokus!!!

Jeg havde i øvrigt også aftalt med Amanda, at hun og Dumle skulle agere forstyrrelse, og helt ærligt: jeg lagde ikke mærke til dem, og Otto reagerede slet ikke på dem, for han havde kun fokus på mig.

Det var virkelig vidunderlig træning 💖

Max, Dumle, Osseau og Django skulle naturligvis også prøve banen, det var superhyggeligt at se dem alle arbejde 😊

Ingen kommentarer: