lørdag den 25. december 2010

Glædelig jul!

Skøn julemorgen på Solrød Strand

Det ville være synd at påstå at vi gør meget ud af julen hos os.Vi har ikke juletræ og vi har meget lidt julepynt. Vi får en god julemiddag med vores søn Christian, og vi giver gaver. Men vi giver ikke hundene noget, selv om de hvert eneste år giver os gaver!! Det passer dog ikke helt, faktisk har jeg købt en julesæk fra Oliver’s, men de har ikke fået noget fra den endnu.
Juleaftensdag brugte jeg bl.a. på at opdatere katalog og ordne papirer til rallyprøven 29. december. Der er ved at være styr på det praktiske, sammen med the Jervins :-)
Mit største problem i forhold til prøven er at jeg har lovet Johanna, som skal dømme, at det ikke ville være koldt … Det er flere måneder siden, da vi aftalte prøven. Det bliver lidt svært at leve op til løftet, selvom jeg synes at de lovede minus 5 grader da er meget varmere end de minus 21,5, som blev målt for nogle da siden i Hvide Sande.
Det bliver ikke til meget hundetræning i disse dage. Der er nogle 5 minutters seancer med Megan i løbet af dagen, men ellers står den også for hundene på helt fri i juledagene. Men jeg kan nemt lokkes til Jersie i morgen!

Ingen kommentarer: