onsdag den 29. december 2010

En fantastisk rallydag!

Jette uden Percy, Paul og Megan samt Nette og Donna, dagens tre DKRCH (foto: Annie Larsen)

Sydkystens Hundeskole holdt i dag sine første officielle rallyprøver, og det blev en stor succes. Det eneste negative jeg kan mindes der er sagt om dagen er, at det var MEGET koldt.
Ellers gik det forrygende.
Johanna Allanach var dommer, og der var flere der nævnte for mig, at hun virkelig fik deltagerne til at virke velkomne i ringen og slappe af. Sammen med Conni Hansen (sekretær) samt Helen, Hans og Susanne Jervin fik hun arrangementet til at køre hurtigt, effektivt og med en masse glade deltagere.
Resultaterne?
Først og fremmest gik det fantastisk med Megan i Ekspertklasse. Hendes fører fik et totalt blackout ved næstsidste skilt, en spiral med hunden yderst, men opdagede heldigvis fejlen og lavede øvelsen om. Det kostede 3 point. Derudover blev kun trukket 1 point, så vi endte med 96 point, og fik dermed den sidste pind i Ekspertklassen, og Megan er dermed DKRCH – Dansk Rally Champion.
Der var rigtigt mange hundevenner oppe til prøve, og de gik godt for dem alle. Den samlede resultatliste ligger her, men jeg vil godt fremhæve nogle enkelte af resultaterne
Anne Ingevold var oppe med Nushka og Ayoe i begynderklasse. Johanna Allanach gav hende en specialpræmie for det flotte førerarbejde – og jeg kunne ikke være mere enig! Nushka vandt begynderklassen med 100 point og blev RBM; hun er snart 11 år og døv, rigtigt flot af både hund og fører.


Charlotte & CJ (Foto: Annie Larsen)

Charlotte Worm var oppe med CJ i Ekspertklasse og lavede en drøm af en banegennemgang og endte med 100 point og sin anden pind i ekspertklasse. Totalt vildt flot førerarbejde!

Ingen kommentarer: