onsdag den 8. december 2010

Quiztid

Jule- og nytårstid er (også) quiztid. Jeg orkede egentlig ikke at lave en quiz, men når Oldfruen har tid, så må jeg også finde tiden :-) Og så fik jeg ideen i går, og pludselig udviklede det sig, og jeg lagde den ud i går aftes – du kan se den her.
Inden den blev lagt ud var der nogle forskellige udgaver af spørgsmålene, men så blev det overflødige skåret væk, og jeg synes stadig det virkede lidt for nemt. Men pyt, sidste år var den blevet alt for svær. Det med sværhedsgraden troede jeg at jeg fik bekræftet til aften … Kirsten, som absolut ikke er målgruppen, kunne uden videre svare på 7 af d 13 spørgsmål. Bl.a. det første ”Nydansker og holdverdensmester. Hvor er det svært at integrere sig”. Hvor f….. véd du det fra, spurgte jeg, da Kirsten svarede rigtigt??? Ja, fordi hun hørte efter hvad jeg sagde, når jeg talte om den pågældende!!!
Nå, men jeg kan se at flere nørder er i fuld gang med quizzen, og spørgsmålene er vist ikke helt så nemme som jeg troede. Men Oldfruen påstår hun har svaret på dem alle, lad os nu se :-))))) Det er lidt uhyggeligt hvis hun bare kan følge min kringlede tankegang.
Hun har ligefrem opfordret til at jeg laver en ny quiz, og jeg er lige ved at være fristet …

Rallyprøven i Sydkystens Hundeskole den 29. december er der vist helt styr på. Jeg sendte PM og katalog ud i går, og i dag kom så kassen med rosetter og pokaler fra Sverige. Der kommer som altid nogle klasseændringer og nogle afbud, sådan er det bare. Det bliver et fantastisk arrangement.
Og minsandten om der ikke allerede er begyndt at komme tilmeldinger til Spaniel Klubbens rallyprøver den 11. september 2011. Det er helt vildt, men der er 4 tilmeldinger allerede :-))))

Og så skal jeg lige huske at sende min revisor en venlig tanke! Han ringede forleden og spurgte om vi ikke ville have nogen fasaner og duer, og jo tak, det siger vi da ikke nej til. Og i dag nød jeg (Kirsten er ikke vild med fasaner) så et par fantastiske fasanbryster med superbt tilbehør. Mums! Se foto for oven.

Ingen kommentarer: