søndag den 5. december 2010

Sydkystens Hundeskole - afslutning

Søndag den 5. december, 2. søndag i advent, og 2010-holdene i Sydkystens Hundeskole lakker mod enden. Enden og enden, der var 5 hold i gang i dag, hvoraf de to havde afslutning, men sikken en masse positiv aktivitet.
Jeg var ude på træningspladsen i Jersie kl. 10, og da havde Camilla allerede ryddet et pænt areal, og jeg ryddede lige lidt ekstra. Camillas LP-unghundehold, som Lille Bjørn også officielt er deltager på, havde kun en deltager i dag; til gengæld var der fuldt hus på mit unghundehold, alle fire førere var mødt op med deres hunde, og vi fik en god gang træning. Indimellem glemmer jeg, at de alle er 5-6 måneder, for sikken en masse de kan. Men deres førere oplever alle, at de er ved at komme i lømmelalderen. Så det fik vi også lige talt om – at det er en overgangsperiode, og hunden skal nok blive ”normal” igen bagefter :-)
Så kørte jeg hjem efter Megan og derefter til ridehallen i Viby, hvor Susannes to rallyhold skulle have afslutning med generalprøve, og jeg havde lovet at dømme. Der var en del frafald pga. vejret, men de der kom, gjorde det godt. Der var nogle dyre fejl indimellem, og så er det rigtigt godt at det kun er en generalprøve.
Suverænt bedste ekvipage på dagen (altså bortset fra instruktørerne!!!), var Charlotte og CJ, som lavede en blændende banegennemgang, hvor der kun blev trukket for lidt for meget gøen.
Jeg trænede lidt med Megan bagefter – en rigtigt nydelig banegennemgang, og en super æresplads.
Så fik jeg set lidt på Maries hvalpehold, som ridehallen oprindeligt var booket til, og så var klokken sørme blevet 1430.
Til aften er første udgave af kataloget til rallyprøven 29. december gjort klar, så det bliver snart sendt til deltagerne.

Ingen kommentarer: