søndag den 19. december 2010

Træning og gourmetmad

Badebro i vinterklæder

I søndags havde jeg afslutning på mit lille luksus unghundehold, som blev præsenteret for en lille ”rallybane” (hjemmelavede skilte), med en række af de momenter, vi har arbejdet med: lineføring (slalom), stå og bliv stående, indkald, sit-dæk/dæk-sit, sit-stå/stå-sit, dæk og bliv liggende, baljeøvelse og næsearbejde. Tre meget dygtige kursister var rigtigt på, og det var lidt vemodigt at tage afsked med dem og ikke mindst de skønne hunde. Men jeg håber bestemt at de alle fortsætter i Sydkystens Hundeskole!
Mandag eftermiddag var Susanne og Helen Jervin og jeg nede i ridehuset, hvor der skal holdes rallyprøver den 29. december. Vi har besluttet hvor ringen skal ligge, hvor standen fra My Dog skal placeres osv. Der skulle være styr på alt det praktiske. Mit firma sponsorerer arrangementet med en mødepræmie til alle ekvipager i form af et kort fra Cancerkort. Jeg bestilte dem i weekenden og de kom allerede tirsdag. Berit Bilde er den utrttelig drivkraft i arbejdet, og det vil vi godt støtte.
Torsdag var der dømt gourmetmiddag. Anne, Jenny, Kirsten og jeg fik en uforglemmelig aften på Kiin Kiin, med udsøgt thailandsk mad på tårnhøjt niveau, lækre vine og opmærksom betjening, Alle pengene værd og absolut også Michelin-stjernen værdig.
Lørdag var Camillas træning i DcH flyttet, så hun søgte efter noget træningshjælp. Megan og jeg stillede naturligvis op, og fik en herlig gang træning i Jersie i et pænt lag sne, og det sneede pænt mens vi var der.
Lørdag aften var vi inviteret på Nimb Brasserie af Annemarie og Jan, og fik igen er herligt måltid mad med lækre vine til. Derefter sluttede vi aftenen på Villa Vino med 7 Deadly Zins og en Amarone (Sartori); mums.
Til formiddag i dag var jeg så med på sidste runde af Camillas LP unghundehold. Egentlig var jeg tilmeldt med Lille Bjørn, men jeg besluttede at tage Megan med i stedet. Hold da op, hvor var hun tændt. Vi var kun to til dagens træning, og der var fuld fart på hele tiden, og vi havde en herlig gang træning. Camilla ser jo alle detaljer, så udover noget feedback på stedet fik jeg også en mail med nogle generelle iagttagelser – puha, tænk at jeg stadig ikke er opmærksom på, at Megan får lov at belønne sig selv, når vi holder pause :-(
Jeg kan tydeligt mærke at Megan og jeg har fået et meget mere afslappet samarbejde, og jeg synes vores træningsseancer er meget sjovere end dengang jeg kæmpede resultatorienteret med LP-programmet. Nu er der ro på mentalt, og det smitter rigtigt meget af på Megan. Vi er inde i en god spiral, og det føles bare supergodt.
Billedet overfor er fra eftermiddagsturen med hundene, det er sådan badebroen ser ud om vinteren.

Ingen kommentarer: