fredag den 31. december 2010

Godt nytår

Megan på skovtur (foto: Camilla Johannessen)
Kirsten synes det er taberagtigt at skrive blog nytårsaften … Men da jeg fortalte at Conni netop havde opdateret sin blog og bl.a. skrevet ” Beklager.....men jeg hører nok til de få, der syntes at Nytårsaften er noget opreklameret fis......:-)” fik jeg også lov :-))))
Vi har ikke de store nytårstraditioner … Vi er hjemme med hundene, får noget godt at spise og drikke – det er der formentlig nogen der synes vi får meget ofte … - og er oppe til 2400. Men ellers er det altså bare en dag som alle andre.
Det vil sige: i dag blev der lige grundlagt en ny tradition: Lone og Mads havde inviteret til en hundetur ved stranden ved Gjorslev Savværk, og vi stillede syv mennesker og ti hunde til små to timers hundetur langs vandet og i skoven, afsluttet med et glas Moscato Asti og noget kransekage. Perfekt for Megan og mig, som derefter tog til Køge og hentede nytårsmaden på Horizonten i Køge Havn. Tak til Lone og Mads for et godt initiativ.
Jeg er bestemt ikke en person der har nytårsfortsætter: Hvis noget skal laves om, skal man ikke vente til nytår, men bare beslutte det, sætte et mål, sætte delmål osv. Det er fuldstændig som hundetræning. Så når jeg nu har sat mig nogle mål er det temmelig tilfældigt at der er ved nytårstid. Det er fordi der i december er skabt grundlag for de nye mål:
  • Lille Bjørn er der sat to mål for i 2011:
    • Han skal blive KLBCH – han mangler to certifikater
    • Han skal blive RØM – han mangler to gange bestået. Som læserne af min blog véd, har jeg haft et kritisk problem med ham til rally: Lille Bjørn stopper simpelthen og vil ikke gå videre. Johanna har givet mig nogle tips, som jeg arbejder med, og så skal de to prøver altså hjem
  • Megan har jeg også kun to mål for:
    • Hun skal kvalificere sig til DM i rallylydighed i Championklasse lørdag den 27. august i Allinge (Bornholm)
    • Hun skal ende i top 3 ved DM
Så er det skrevet … 4 meget konkrete mål, som kan opdeles i nogle fornuftige delmål. Når målene er formulerede bliver de meget mere forpligtende, og det kan jeg godt lide!
Godt nytår til alle jer, der læser denne blog!

1 kommentar:

Sofie Fjeldsted Olsen sagde ...

Vi er altså mange "tabere", for jeg sidder da her mæt og tilfreds og læser alle jeres blogs, mens mænd og børn sidder i stuen og spiller racerbil-spil på X-boxen. Det er hygge og hundene er også trygge.

Rigtig godt nytår! Vi ses sikkert til et eller andet med hunde ;O)

Nytårshilsner fra
Sofie (Hasselgård Træningscenter)