søndag den 30. oktober 2011

En sørgelig besked

Klar til skovtur

Lidt i midnat i går aftes fik vi den sørgelige besked at Anna (Border to Border Anna Bella), Emmys eneste datter, var død kun 11½ år gammel. Minderne væltede frem om den forfærdelige fødsel Emmy var igennem. Vi føler virkelig med Jane og familie, som har mistet en dejlig hund. Og trods sorgen havde overskud til at sende en dejlig mail, hvor de bl.a. skrev ”Men tak for en dejlig skøn hund, vi har haft så mange dejlige timer med hende igennem årene, og hun vil blive husket for altid som verdens nemmeste og kærlige hund.”
I dag gik turen først til Jersie, hvor jeg trænede lidt med Megan. Hun bliver altså ikke glemt, selvom der ikke står så meget om hende længere i bloggen :-) Jeg har lagt en træningsplan for hende for de næste 4 måneder, der gerne skulle resultere i, at vi bliver noget mere stabile til rallyprøverne. Og at jeg får etableret bare tilnærmelsesvis så godt samarbejde med hende, som jeg har med Lille Bjørn og Max …
Derefter havde jeg mit lille lækre Let Øvet hold, hvor alle arbejder med krum hals på næsesøg, hulahopringe, baljer og targets – og blev introduceret til rally. Og nu har de alle bedt om at næste træningsgang bliver med fokus på rally!!!

Find bjørnen :-)


Jeg skyndte mig hjem for at bytte Megan ud med Kirsten, Lille Bjørn og Max, fordi vi skulle til Hareskoven til den halvårlige skovtur med Norfolk- og Norwichterriere med ejere.
Der var sørme mange! Vi talte 18 Norwicher, noget færre Norfolk, og så lidt blandet :-)
Vi gik en dejlig tur i skoven inden vi sluttede med kaffe og øl udenfor Bryggeri Skovlyst. En herlig tur i fint vejr.

To herlige Norwich-hvalpe

Derefter var vi lige omkring Lizzie (kennel Wessex´) for at se hendes hvalpekuld – dejlige hvalpe, og godt vi ikke lige er på jagt efter en :-)

Ingen kommentarer: