torsdag den 29. august 2013

Masser af træning – og klar til DM

Paul, Max og Zola (foto: Dorte Alsing Øtoft)

Mandag mødtes Charlotte og jeg i Jersie før mit LP-hold, for at bygge videre på søndagens træning Megan var superglad og nærmest kåd, og vi fik lavet en masse rigtigt flotte starter, og sørme om ikke også højrevendingerne begynder at fungere.

Max var også med, og han fik leget godt med flere af LP-hundene, ikke mindst Zola, som fyldte 4 år. Og så lavede vi lige en flot springapport midt i legen.

Tirsdag havde Lonni og jeg en aftale med potentiel instruktør. Vi mødtes i Jersie. Og jeg benyttede lejligheden til at træne lidt med Lille Bjørn inden (stillingsskift) og Max bagefter (stillingsskift, sit, indkald).

Onsdag var Max på Anitas LP-hold i Osted efter rallyholdene og han var godt på. Nogle flotte fællesøvelser, pæn dirigeret apport, en rigtigt flot fri ved fod, og fremsending med noget snus. Godkendt.

I dag stod den på de to LP-hold hos Johanna.

Max var ikke helt så koncentreret som jeg kunne ønske mig. Begge fællesøvelser var noget rod. Jeg fik gjort stillingsskift for svært (15 m og flere skifter, dårligt førerarbejde) og der var lidt snus i fremsendingen. Men en flot dirigeret apport og superflotte springapporter og indkald, det var ok på en mellemdag.

Lille Bjørn var for første gang siden enetimen hos Anita for 16 dage siden til træning, og hold da op en energi. Han har bestemt haft godt af den pause. Der var lidt kludder med den første næseprøve, overivrighed, men derefter var det flot.

Vi lavede tre flotte dirigerede apporter hos Johanna, og i den ene fik jeg en chance for at arbejde med ekstra dirigeringer, og hold da op, det var han med på! Godt at få trænet dette, som kan blive meget nyttigt i en konkurrencesituation.

Fællesøvelserne var tæt på perfekte. Og så lavede han indkald og fremsending ganske perfekt. En rigtig god træning med ham og masser af vilje og arbejdsglæde.

Og så har Sydkystens Hundeskole haft en god dag. Vi har fået tilladelse til at holde officielle LP-prøver. Og vi har med meget stor sandsynlighed fundet vinterens træningshal i Greve.

Endelig har Charlotte og jeg aftalt de sidste detaljer, så i morgen eftermiddag kører Megan og jeg til Viby og slår følge med Charlotte og Spot og kører til Nørager.

Og på lørdag skal vi så vise, at vi stadig kan gøre os på en rallybane til DM :-) Vi har i hvert fald gjort hvad vi kunne for at forberede os optimalt.

Ingen kommentarer: