fredag den 8. november 2013

Livet er ikke det værste man har

23. juni 2007 i Ølstykke; Charlotte Worm Larsen, Alice Krogh Larsen og Anita Jakobsson.

Det har været et par rigtigt gode dage, som er blevet nydt i fulde drag.

Først og fremmest viser Kirstens kontrolbesøg på Køge Sygehus, at der ikke kommer væske i hjertelommen og hun får det tydeligt bedre og bedre fra dag til dag. Da jeg talte med hende i går efter hendes samtale med overlægen, foreslog jeg at vi fejrede det ved at gå ud at spise og der var ingen betænkningstid. Så jeg meldte med god samvittighed afbud til aftenens LP-træning og Kirsten og jeg fik en fantastisk tre-retters menu på L´Éducation Nationale.

I dag har jeg fået ryddet lidt op i diverse bunker, herunder fået opdateret min hundekalender. Jeg havde egentlig besluttet at drosle lidt ned for min egen undervisning, men jeg må indrømme at kombinationen af nogle rigtigt skønne kursister og den isolerede hal har gjort det nemt at vælge at køre videre med to LP-hold frem til april. Undervisningen sammen med Anita på onsdagens rallyhold kører ualmindeligt godt – så den fortsætter vi også med.

I onsdags blev det endelig offentliggjort, at der er kommet to nye rallydommere: Anita og Conni. Der er vist ingen der for alvor har forestillet sig at de ikke skulle blive godkendt, men nu er den formelle del i forhold til DKK’s bestyrelse på plads – og det er en fornøjelse at kunne byde dem velkommen i dommerkredsen. Oveni købet får Sydkystens Hundeskole den fornøjelse at arrangere deres debut som dommere, idet Conni dømmer den ene prøve 31.12.2013 og Anita den ene 5.1.2014. Jeg vil rigtigt gerne gå til prøve hos dem begge, men da jeg selv dømmer den anden prøve begge dage kommer det til at knibe. Men jeg er tilmeldt 22.3.2014 og 12.4.2014 hvor de igen skal dømme for Sydkystens Hundeskole.

Noget af det herlige ved at være en del af Sydkystens Hundeskole er, at der er så mange muligheder for at deltage på kurser hos hinanden, naturligvis på almindelige markedsvilkår. Vores kurser er så populære, at vi ikke forærer pladser væk :-)

Jeg træner hos Anita  med Max og er til januar tilmeldt hold hos Susanne med både Max og Lille Bjørn. Så jeg skrev til Anita og Susanne i går morges for at få ideer til hvad jeg skulle gøre i forhold til Max. Og naturligvis har jeg fået fine, detaljerede besvarelser fra dem beggge. Så jeg er helt klar til at fortsætte træningen med Max på nogle helt andre præmisser end hidtil.

For længe siden havde jeg lovet at skrive en artikel til Hunden om Rallylydighedens historie i Danmark, og det blev så i denne uge jeg fik den på aktivitetslisten. Jeg må indrømme at det har været rigtigt sjovt at skrive den. For det første skulle jeg samle en masse fakta, for at have et fornuftigt datagrundlag til artiklen – og det medførte en række spændende informationer. For mig en del nyt, og forhåbentlig også for læserne, når artiklen kommer i Hunden næste måned.

Jeg fandt bl.a. ud af, at jeg ville belyse rallys brede appel til alle hunderacer ved at forsøge at finde ud af hvilken ekvipage der var blevet den første rallylydighedschampion i hver race. Jeg må indrømme at det kom ret meget bag på mig at der kom så mange reaktioner. Den opdaterede championliste  ligger her.

Som en ekstra bonus blev det en nostalgisk oplevelse at gennemgå det gamle materiale. Ovenstående foto er fra den 23. juni 2007, hvor Megan debuterede i rally ved DKKs prøve i Ølstykke med Trine Dyrgaard som dommer. På billedet ses desuden Charlotte, som lokkede os til at gå i gang med rally, Alice Krogh Larsen, som underviste mig de første gange, og Anita som jeg lærte at kende i forbindelse med rallytræningen.

Weekenden kommer igen til at stå i hundenes tegn.

I morgen starter Max og jeg på anden og sidste del af Sund Hund hos Christina. Så skal jeg hjem og vende og hente Megan og Lille Bjørn. Jeg står derefter for en uofficiel rallyprøve i hallen, hvor deltagerne kommer igennem to forskellige baner på deres niveau, og får specifik feedback om de konkrete banegennemgange og alle får generel feedback om prøvesituation mv.

Derefter står den på lidt selvtræning med Megan og Lille Bjørn som begge skal til prøver i Årslev søndag. Jeg glæder mig til en hyggelig hundeweekend.

Ingen kommentarer: