tirsdag den 19. november 2013

Pokaler – og i gang igen

Den 13. april havde jeg regnet med at få en masse vandrepokaler for Lille Bjørn og Max’ LP- og rallyresultater i 2012. Det fik jeg ikke, som jeg skrev i bloggen dengang. Siden da har jeg ved et par lejligheder rykket for pokalerne og den 21. oktober fik jeg så en mail fra DTK’s bestyrelse:

”Vi har på bestyrelses mødet har i weekenden diskuteret problemet med dine manglende pokaler. Det er meget utilfredsstilende ikke at modtage de hædersbevisninger man har gjort sig fortjent til og vi skal beklage at du ikke som lovet har modtaget de ovennævnte pokaler.

Vi har derfor som plaster på såret besluttet at du vil få to pokaler, med indgraveringer om dine opnåede titler overrakt til evigt eje.

Så snart pokalerne er færdige vil jeg kontakte dig for at finde ud af hvordan og hvornår det er muligt at vi kan overrække disse til dig.”

Glæden varede under 1 døgn.

Det viste sig, at en anden tilbage i februar også havde indsendt resultater til konkurrencen. Louise Kamstrup og jeg har naturligvis lykønsket hinanden med resultaterne. Og det hele er afklaret.

Jeg forstår ikke helt hvordan det er muligt at få gjort opgørelsen af resultater indsendt af to deltagere med hver to hunde så bøvlet, men det blev det altså.

Netto var at Max bliver årets Rally øvet terrier og Lille Bjørn årets LP3 terrier. 2012.

I dag kom så en forsendelse som viste sig at indeholde TRE vandrepokaler. Udover de to som vi skulle have også den til årets LP2 terrier …

Vi vil bestemt glæde os over de to pokaler så længe det varer.

Og naturligvis vil vi indsende resultater for 2013 også.


Det har været meget småt med træningen den sidste tid, men i morgen går vi i gang igen. Max skal deltage på Anitas LP-hold og bare rolig, der skal nok være fokus på at følge strategien.

Fredag har vi aftalt en enetime med Nette Stormlund.

Weekenden står på seminar med Ken Ramirez. Her er noget af det vi kan glæde os til.

Ingen kommentarer: